• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    STRANGELOVE
    STRANGELOVE --- ---
    LANMANCZ: aha, tak ten APC 64-40 este nemam vyzkouseny. nevim jak se to chova, mozna bude i vic prakticky.
    docela me ale pobavylo to, ze ten APC stepsequencer naprogramoval clovek ktere pracuje u logistiky v abletonu. (!)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    STRANGELOVE: ten apc-64-40 step sequencer na ktery je odkaz i tady v zahlavi je imho lepsi pac na to nepotrebujes m4l
    BR0TH4
    BR0TH4 --- ---
    btw.. pouziva nekdo launchpad na reasona? nejake zajimave vychytavky? thx
    BR0TH4
    BR0TH4 --- ---
    kurat musis bejt na ty bcrka hodnej, mame 2, jedno z nich v pice total a druhymu padaj "zuby" ;) jinak souhlas, za ty prachy dobre muziky..chce to kvalitni futral/case pokud s tym jezdis na louku
    QBASS
    QBASS --- ---
    LEJN: jo ták, dík... me to jen zajimalo... :) jestli se to neda nejak rozsirit nebo tak... ale to by byla blbost asi :) jen me to zajimalo
    LEJN
    LEJN --- ---
    QBASS: JTAG je rozhrani pro testovani/nastavovani behem vyroby...pro normalniho uzivatele bych rekl ze je to k nicemu
    QBASS
    QBASS --- ---
    zdravim, mel jsem rozebrany apccko a u ty desky s usb a tak byl nejakej port JTAG, tak by me docela zajimalo k cemu to tam vlastne je, co se tam da pripojit? nevi nekdo?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    JUNKETT: no ja nosim 40ku, padkontrol, notas a jeste naky kraviny a furt jeto mnohem lepsi nez 50kovej vinylbag:] ale neco uz to vazi..

jinak bcf/bcr taky davam plus, podle me jedna s tech par veci co se ulimu fakt povedla a je to fakt hodne muziky za malo penez, uz sem ho videl i v setupu par lidi ktery royzhodne na tomhle nemusej setrit, mel jsem v praci 2x bcf a bez problemu
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    HOUMRT: no jako bcr2000 mam uz tak 5 let a nemuzu si ho vynychvalit... takze jdi do nej s klidem

ani nevim o zadnem podobnem udelatku ktere by se mu mohlo rovnat
    32 knobu primo + dalsich 24 po prepnuti, a hlavne se mi na nem libi ze horni rada ma knob i s tlacitkem v jednom coz se moc hodi na ruzne efekty - zmacknes ho a tim zapnes efekt a rovnou muzes menit parametr toho efektu - setri to docela ruce:)

akorat to s tim apc20 bude asi docela zaber na zada... no ja to nosim v baglu s launchpadem a laptopem a staci mi to docela:)
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    sry korga :))
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    takze prodat a koupit 4O vyjde asi nejlevnejc a nejvic to bude fachat?
    kamos ji ma a je s ni spokojenej...
    premejslel sem o koupi korka nano...to by asi slo ne?
    jinak behringer bcf2000 je fer ale ta 20ka mi prisla lepsi kauf...
    QBASS
    QBASS --- ---
    ted mam apc 40 a rikam si ze by k tomu jeste to bcrko nebylo spatny :(
    QBASS
    QBASS --- ---
    HOUMRT: vim ze me tu asi vsichni ukamenujou, ale ja mel behringer bcr2000 a zpetne si rikam ze jsem vul ze jsem ho prodal... po promazani wd olejem, co mi doporucil jeden frantik, byl fakt super... za ty prachy. ale koukal jsem ze je uz o neco drazsi nez driv. ale ten olej udelal hrozne moc, fungoval potom lip nez kdyz jsem ho koupil!
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    Jeden dotaz, mam 2Oku a docela mi chybej otocny knoby...co byste dopotucili, za kontoler s knobama?
    HAGEN
    HAGEN --- ---
    MONKEYFIGHTER: jj urcite me poslali novej protoze ten co sem reklamoval tady v praze tak me nevratili a dali me prachy a ja si ho vobjednal novej z Domazlic.... pac byl v tu dobu v cechach jedinej hned k dostani.... byl fungl.... jen premejslim jestli to nemuze bejt treba spatnou elektrikouy na akci.... aby me to neodpalilo napeti... ale to me pride stejne divny kdyz jen proste akai a to toho mam zapojenyho vzdycky randal.... a pak me uz nic nenapada.... asi se neda nic delat Reklamace cislo dve a navic to musim poslat az do domazlic...
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    me se obcas stane,ze se mi nechytne tlacitko master v sekci track selection. msim ho kolikrat zmacknout az trikrat.

jeste sem to neoteviral,da se vymenit jen jedno tlacitko,nebo musim vymenit celej ten panel?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    HAGEN: hmm haluz a urco ti dali novej kus? fakt divny ze se vysere jednomu cloveku jedna a ta sama savle takhle chvili po sobe jeste
    TROX23
    TROX23 --- ---
    HAGEN: a vzal si za nej nak treba vic ja ho mam rok a zadnej problem spis me sere ze ty vertikalni sou takovy tuhy
    HAGEN
    HAGEN --- ---
    MONKEYFIGHTER: pouzivam tu prvni spis min nez vic... prave ze na nej skoro nesaham...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam