• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    M0R
    M0R --- ---
    chtel jsem se zeptat: jak se nastavujou user mody u LP? Automap mi ho vubec nezobrazuje (ale ve Abletonu normalne funguje) - podotykam, ze ho pouzivam spolu s Nocturnem, kterej mu mozna ten automap krade
    M0R
    M0R --- ---
    tak jsem se stal stastnym majitelem LP ;) bude sranda..
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    warpovani je imho velkej djing noo
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    prodam apc 20 a koupim apc 40 cena dohodou piste zpravy

100% stav rok a pul zaruka
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    u me to zatim vypada na motu traveler mk3 nebo rme fireface 400
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    focusrite saffire pro 14 FW
    nemate s ni nekdo zkusenost?nekdo kdo jede na macu a ma 9pin FW??
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAPIDJO: TC Electronic Impact Twin
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Jděte se kluci hadat někam na píseček. Otazka znela jakou používáte zvukovku. Ja mam edirol fa 66 firewire a maximalni spokojenost. Jedine co me stve ze mi uz nestaci pocet vstupů tak abych mohl ableton vyuzivat jako virtualni mix.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    TMH: Bez se bavit zpatky tam kdes byl doted ok? Tady se bavime bez flejmu ok?
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    TMH: jo jo... zato srovnat 2 ceda a behem cekani nez to to dohraje na konec abys to pustil, vykourit cigaro je fakt kumst...
    TMH
    TMH --- ---
    MARECEK: omlouvám se, že jsem si dovolil zpochybnit tvou dovednost označit si loop a prohnat to efektama, na to člověk skutečně potřebuje hudební sluch.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Naopak - myslim ze ve chvili kdy mas moznost s tim trackem delat to co ti dovoli ten ableton tak teprv tam jsou videt skills v tom jak ty muzice rozumis, jak to slysis a jak s ni umis pracovat. Ne v tom najit cd, to srovnat a pustit.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    TMH: houby slaby mistecko ale akotrat meles kraviny...
    O moje skills se bat nemusis - jak budouci tak minuly. V klubu sem na velkym zvuku hral x krat a desku nebo cedo umim srovnat I ve stavu kdy sem mel potiz najit zapalovac.
    To proc ted chci hrat z abletonu je to ze konecne muzu delat I neco vic nez tupe poustet tracky a konecne se muzu zvukove a technicky dostat tak kam sem driv nemoh.
    Ta tvoje lobby je zhruba tak 7 let opozdena - tenkrat sme podobne rejpali do tech co hrali z cd... Umeni srovnat desku je hovno vrcholnej skill ale uplne ten nejzakladnejsi predpoklad...
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Mno z Live hraju taky cizi tracky a cinim tak s pouzitim NI Audio2DJ, naprosta spokojenost.

IMHO DJing uz par let neni jen o tom tocit 2 desky, aspon pro mne ne, prijde mi to krapet omezeny - pravda nekdy mi vinyly chybi, ale hrat digital z Live ma imo mnohem vic plus nez naopak...

a pravda je ze desky srovnat svede kazdy, rozhodne driv nez za par let, akorat to chce jako vsechno trening.
    TMH
    TMH --- ---
    LANMANCZ: nejsem gramofonista.
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    TMH: Ani ne, pindat si tu muzes co chces a je mi to volne, jen nemam rad nafoukane gramofonisty co stale nechapou, ze srovnani dvou desek neni vrcholem djskeho umu, nybrz naprosty zaklad.
    TMH
    TMH --- ---
    koukám ale, že jsem se trefil do citlivýho místečka :)
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    TMH: osobne respektuju jednu vec a tou je pokud to co leze z beden zni dobre tak ten co stoji za mixem si tam muze delat aj kotrmelce a je mi to fuk, o to prece vubec nejde.
    Jinak abych prispel necim uzitecnym do diskuze - pouzivam Terratec FW24
    TMH
    TMH --- ---
    MARECEK: srovnat desku neumí každej, to že se ti to povede doma, tak na to ti možná stačí pár tejdnů pokud máš nadání ale na akci, kde máš kolem sebe x rušivejch elementů to chce už pár let...mě to přijde v pohodě jedině pokud člověk míchá svojí produkci a nemá jinou možnost než to naházet do bláta. Za to kroutit s ekvalizérem umí každý dítě, nechápu jak tomu můžeš přisuzovat takovouhle důležitost. Já sem napsal svůj názor, tohlecto je podle mě věc svědomí tak trochu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam