• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    NAILER
    NAILER --- ---
    Mam tu na prodej apc40, nefunguje prvni fader, mam k tomu novy, staci prepajet. Zbytek je 100 %... Dam dobrou cenu :-)
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    M0R: bych byl uplne v prdeli - musej se na to pouzit obe ruce coz znamena i levou... :-D
    M0R
    M0R --- ---
    DANCHEZ: no vypada sikovne, triggerovat tolik ruznejch zvuku zaroven je dost tezky...asi je bubenik
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    M0R: tak kvantizuje mu to asi urcite ale na 1/8 nebo 1/16 a urcite to vyzaduje spoustu skillu/treninku
    M0R
    M0R --- ---
    DANCHEZ: a myslis ze je tak presnej, nebo to ma nakvantizovany?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    M0R: jsou to nastrihany kusy tracku
    Promises (Skrillex & Nero Remix) -- Nero
    Narcissistic Cannibal (feat. Skrillex & Kill the Noise) -- Korn
    Unison (Knife Party Remix) -- Porter Robinson
    Internet Friends -- Knife Party
    Moar Ghosts 'n' Stuff -- Deadmau5
    Relapse -- M4SONIC
    Weekends!!! (feat.Sirah) (Original Mix) -- Skrillex
    Bangarang (feat. Sirah) -- Skrillex
    Scary Monsters and Nice Sprites -- Skrillex
    First of the Year (Equinox) -- Skrillex
    Father Said -- Skrillex
    The Disco Rangers Bus (Knows How To Rock N Roll) - Skrillex
    Rock 'n' Roll (Will Take You to the Mountain) - Skrillex
    All I Ask of You (feat. Penny) -- Skrillex
    My Name is Skrillex (Original) -- Skrillex
    M0R
    M0R --- ---
    DANCHEZ: to tam hraje kazdej uder, nebo ma naky loopy?
    STANODEEP
    STANODEEP --- ---
    Hi folks, nemáte někdo zkušenost s akai apc 40? Uvažuji o koupi, tak by se šiklo nějaké info. Děkuji.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    M4SONIC - Weapon (Live Launchpad Mashup) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3vC5TsSyNjU
    BASOFON
    BASOFON --- ---
    Díky moc. Jasně, vim, že ten pad kontrol nemá žádnou svojí banku. Sháním něco na tvorbu bicí nebo na živý spouštění samplů/klipů přes svoje DAW (Cubase, Ableton) a přijde mi, že na to je ten pad kontrol ideální volba. Je pravda, že ty fadery mi tam trochu chyběj, ale myslím, že jejich absence bude kompenzována tím dotykovym senzorem, na kterej už jsem si zvyknul z minikaosspadu. Tomu by měl jít přiřadit jakejkoliv efekt, ne? Navíc mi přijde perfektní, že ty pady můžeš rozdělit na 2 midi kanály a díky tomu ovládat 2 DAWy najednou. Ty Akaie MPD prej nemaj ty pady zdaleka tak citlivý a nereagujou, když se trefíš na okraj. Asi do toho padkontrolu půjdu, určitě do černýho, ten je o kilo levnější. Ještě jednou dík za pomoc.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    BASOFON: apc40 je uplna jina vec...na ovladani abletonu je to ultimatni, ale ta matice s buttonama je fakt dobra jen na to spousteni clipu na bubnovani je to na hovno protoze to neni pad ale button na kterej se neda hrat presne a uz vubec ne rychle..
    padkontrol je zase spis hlavne na to mlaceni bicich nebo cehokoliv jinyho, proste hlavne na pousteni samplu, ja ho mam a sem s nim naprosto spokojenej, zkus ale uvazit jestli se ti nehodej knoby/fejdry navic co maj treba akai MPD pady...jinak padkontrol neni sampler je to jen midikontroler, neumi to zadnej zvuk, na to ti musi bezet nejaky sw v kompu
    cernej = bilej
    BASOFON
    BASOFON --- ---
    Čau. Máte někdo zkušenost s korg pad kontrolem? Přijde mi jako nejlepší volba sampleru, midi kontroléru za ty peníze. V čem má třeba vaše uctívaná APC40 navrch? A víte jestli je nějakej rozdíl (krom barvy) mezi bílym nebo černym pad kontrolem? Dík moc.
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    QBASS: vem sukapilu a pust se do toho ! :)
    LUKK
    LUKK --- ---
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    prodano
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    DREDIK: nejakej zanet kloubu / slach.... blbe se mi i pise na klavesnici...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    MARKIZ: panelize co se ti stalo z rukou??? smimli se ptat???
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    s tezkym srdcem prodavam APC 40, ve 100% stavu jako nove, jeste v zaruce... zdravotni stav ruky mi neumozni ho vyuzit....
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Quik Lok LPH003 Dlx Tripod Laptop Stand -  GuitarTrader.com
    http://www.guitartrader.com/!PCoxOhLM6jus6tOZa2i66A!/Quik-Lok-LPH003-Dlx-Tripod-Laptop-Stand
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    To je na prd ja potrebuju stojan az na zem postavit vedle keyboardu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam