• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMARTH3 sound system - Tahle Hudba 3ská!
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    DRIXIS: klíííd :) řikám já to vědět fakt nemusim a třeba to ostatním řek... a nějak se to určo dohodne neboj :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: nj až se mi hřeb dostane pod ruku ublizim mu, hlavne sem mu rikala ze jestli to nebude problem a at vám to nák podá aby ste s tim pocitali a nevznilaky zádny trable...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    DRIXIS: Jo tak já jsem myslela, že to je někdo koho znám jen nepobírám přezdívku a myslela jsem, že to je třeba zkratka, kterou má hlavinka nepochopila :) takže nic ... hele syl, bobesh, hřebík napíšu žábovi jak to vidí ...
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    WESSSSI: ještě na jaro, lěto a podzim =)
    MARTA_KLOFACOVA: KámošSml z Biftekk SS, hraje(hraval) raggajungle/jungle. Prej uz v koutku TH3 jednou hral:D A mě hral na narozkách minuelj rok chvíli právě s tim jednim bubenikem a bylo to velice fajne. Rikala sem to hrebikovi, ale jestli se o tom zapomnel zminit tak me to neprekvapuje...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    BOBESH23: na 6.11. máme mejdan :-/ broumovsko snad ....
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    a pak 6.11 slavim ve Waka narozky - takze jste vsichni velice VELICE vitani ')
    WESSSSI
    WESSSSI --- ---
    DRIXIS: a na co je ještě rum... když teda nepočítám cukroví...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    BOBESH23: tak tohle mám náhodou dávno v kalendáři ;-D
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    a kdyz sem u toho - jeste jednu pozvanku tu mam ;)
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: je to LTJ - pamatujes si spravne ;)) Amona Tobina hraju v ramci funky , nu-jazz a breakz veceru ve Wakate ;) a'propos - dalsi termin je 19.10 Wakata Bica & Bobesh From the Sound Way Out ;)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    DRIXIS: SML ?
    BOBESH23: zahraješ mi tu desku co mě ba ? já už zas nevim co to je LTJ Bukem nebo Amon Tobin ... nevím :-/ ani název si nepamatuju tak jsem si to nemohla ani najít... no jo marta tužka :D
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    WESSSSI: Pleteš se rum neni jen na zimu !

To sem na tu sobotu teda zvedava kolik sevás tam vlastne vystrida u hrani? Pác bych rada kdybyste se pak domluvili s tim Sml a pustili ho tam na chvili =)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: jako ze klub CERV ;)
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: marti - mam technickou - ma CRV WWW stranky ??
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    mě sylva nechala se zahřívat ve dvou spacákách a stejně mi byla kosa...
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    WESSSSI: ja osobne sem sel pak rano behat do Nemecka na 2 hodky abych rozmrz ;))
    WESSSSI
    WESSSSI --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: nebyl... co si pamatuju tak sem řídil zpátky.... a kecám byla tam klendra ale nějak to nevadilo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam