• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMARTH3 sound system - Tahle Hudba 3ská!
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    ja sem za bublifuk - to je prdel , ale pena by mi mozna vadila na hadrech
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: co si pamatuju tak se používali jen strobáče, to bylo jedině finančně dostupné
    REBORN
    REBORN --- ---
    WESSSSI: to máš taky vlastně pravdu :) koukám opět jsem se zahleděl na nějakej věc jen z jednoho úhlu pohledu...
    WESSSSI
    WESSSSI --- ---
    MUDFUK: zase ta pěna nasvícená scanama bude vytvářet jiný věci než mlha... chtělo by to zkusit
    REBORN: aspoň se nebude prášit před bednama... a co patří/nepatří na openair by bylo na dlouhej seznam
    REBORN
    REBORN --- ---
    MUDFUK: souhlasím stebou, zbytečně to pak i zasere(zamokří) prostor před bednama ( určitě né nijak tragicky,ale přeci jenom nějak) a podle mně to na open air nepatří... do klubů klidně, ale na open air max mlhovač... tot můj názor
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    ZMAR: jo viděl, na videu z diskoték :-))
    no evidentně se mu to zatim nikam nevejde :-)
    vypnout se dá vždycky všechno , to je jasny...
    takže si to nejak dohodněte, můj názor znáte, prostě mi to přijde diskotékový ..... samozřejmě když se to setká s uspěchem, jsem ochoten vše odvolat :-)

DSILVER: co například, mimo pěny a bublifuku?

ZMAR
    ZMAR --- ---
    MUDFUK: a tys uz to videl v ''akci?''

Ja si myslim ze pokud to dan chce vzit a vejde se mu to do zavazadel, tak se to neztrati a v kombinaci s kourakem to muze vypadat zajimave, ale pokud by to delalo neplechu a lidi by utikali tak vypnout se to da vzdycky,ne?
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: jak se to na dnešní dobu vezme, plno věcí co se teď používá se taky bralo že je to jen na diskotéku, ale postupem času a větší dostupnosti se začlo používat na jiných axi, v meziříčku se to lidem zalibilo, ale jak říkáš je to o lidech, ne o dojmech ;) tak to proberte a dejte vědět ;)
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DSILVER: já mam takovej názor že pěna patří na diskotéky. nějaký maštáci se v tom můžou vyrochnit a bavit je to bude, ale někomu to zase může vadit a pujde jinam.
    bublifuk ten by ještě šel ,ale pěna, já "hlasuju proti "...
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: nechám to na vás
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DSILVER: no newim kam ty kandáky teda chcete narvat???
    já jsem teda proti proti pěnování :-/
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    tak kandáky na 75l mám, tak bych je hodil k vám jestli to nebude vadit aby jsme měli více místa na věci?
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    DRIXIS: toho mám jene jdnu placku, ale pojedu se mrknout do disko ducku tam něco vyhrabu ;)

jo tak v sobotu jedu drnov za matějem a dohodnout tu axicku, chce se někdo zůčastnit??
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    HREBICK: Hlavně toho Michaela Jacksona co ;-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    DSILVER: Já myslim, že určitě ;)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    DRIXIS: jojo na toho 1.7 ;)

hele a šlo by třeba že bych si v sobotu odpoledne pustil pár věcí, bony m, jacksona, edith piaf atd. ???
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    DSILVER: zkus =) jupi bubli party. A bavime se o tom detskym tenu od 1.7?
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    DRIXIS: tak joo ;) stačí koupit tak 5L peny do koupele, tu tesco stojí asi 30,- 1L ;) a pak vodu 1L= na 20L tak zkusím sehnal kanďáky
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    JOOOO =)
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: sorry 1 :D já nevím proč ale mám toho 2 zafixováno že je to pátek :D sněhovač
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam