• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARIONKlub přátel Krakatitu
    DARION
    DARION --- ---
    To by neměl být problém, Flade.
    FLAD
    FLAD --- ---
    Bude neco v utery 15/12? Pokud ne, prislo by nas tam tak cca 8
    DARION
    DARION --- ---
    Ve čtvrtek 10.12. proběhne v klubu autogramiáda knihy Runový meč, druhého dílu trilogie Městské války Pavla Renčína. Přijďte mu říct, jak se vám to líbilo!
    DARION
    DARION --- ---

    Ve čtvrtek 26.11. v 17:00 proběhne v klubu autogramiáda básnické sbírky Jakuba D. Kočího, "Vajgly". Všichni jste zvaní!
    DARION
    DARION --- ---
    Ano, není problém!
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    bude tudle stredu otevreno? ze bychom se zase nastehovali s Komandem ^_^
    DARION
    DARION --- ---
    V pátek 13.11. se bereme s Kamilou, takže překvapivě bude v klubu zavřeno. Pokud chcete přijít oslavit tento akt (a naše narozeniny), budeme od sedmi v Gobi.
    DARION
    DARION --- ---
    Protože doma chystáme malování a taky budu muset doplnit zásoby, tak asi zítra (tedy 4.11.) dorazím později (snad jen o hodinku, či tak, zkusím to stihnout). Klíče nicméně visí v knihkupectví, takže ti, které dobře znám, si je mohou vyzvednout u Elva (nebo ostatních prodejců) a mohou vylézt nahoru už předem.
    DARION
    DARION --- ---
    4.11. Rozlučka Shaiky odjíždějící do dalekého neznáma.

    Novinka: Po 18:30 bude za roletou na klice viset zvonek, kterým si mě přivoláte. Takže se nebojte a NADZVEDNĚTE SI ROLETU, abyste k němu mohli!
    DARION
    DARION --- ---
    V pátek odjíždím na Camelot, takže si beru "dovolenou". Klíče budou opět v knihkupectví - pokud chcete jít posedět, cinkněte mi.
    DARION
    DARION --- ---
    Ve středu bude sešlost Commanda.

    V pátek odjíždím na Camelot, takže Krakatit buď nechám zavřený, nebo ho svěřím někomu z vás. Je tu nějaký dobrovolník? :)

    DARION
    DARION --- ---
    Jsem nemocný. Myslel jsem, že se toho zbavím přes víkend, ale moc jsem toho naležet nemohl, takže to musím zkusit v pondělí. Klíče jsou dole v knihkupectví - pokud tam někdo chcete přijít, tak se domluvte s Elfem (který v knihkupectví pracuje) nebo mi cinkněte. Pokud někdo chce naplno zaskočit, tak se mi ozvěte, prosím.

    V úterý už normálně budu já.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    tak také jedno info ode mne...

    takže pro ty, co mě ještě chtějí vidět svobodnou, co se mnou chtějí pokecat, případně vypít sklenku vína, jsem se rozhodla tuto středu večer tj. zítra, tedy 14.10. pobýt nějaký ten čas v Krakatitu. Předem upozorňuji, že žádné divoké chlastání se z mé strany konat nebude, ale posedět a pokecat s vámi chci. Doražte! Počítám, že tam budu cca od šesti.
    DARION
    DARION --- ---
    V pondělí za mě zaskočí Agama. Od úterý normální provoz. Naneštěstí se na mě sesypala další smršť "nutně hned hotových" překladů, takže asi budu nespolečenský.
    DARION
    DARION --- ---
    V pondělí bych rád ještě byl na chalupě - pokud byste v Krakatitu někdo mohl zaskočit za mně, byl bych rád. Klíče nechám dole v knihkupectví, zbytek bychom domluvili v poště.
    DARION
    DARION --- ---
    Začalo nám Dies Irae. Tento týden celkem počítám s tím, že budu vysedávat v Krakatitu déle, i sám, abyste měli možnost večer prostě cinknout a přijít.
    DARION
    DARION --- ---
    Co se týče příspěvků do tohoto klubu: Ne, nechci klub read only - často za mě někdo zaskakuje a chci, aby i další lidé mohli tento klub využívat, aniž bych se mu každý den hrabal v právech.
    DARION
    DARION --- ---
    Dnes: Autorizace Vlka. Všichni mu držme palce!
    DARION
    DARION --- ---
    Ve středu 30.9. bude Krakatit otevřený do pozdnějšího večera.
    V pátek 2.10. večer se pravděpodobně strhne akce "Autorizace Vlka".
    DARION
    DARION --- ---
    Celý týden kromě čtvrtka obvyklý provoz od cca. 13:00 do 18:30. Zatím nevím o žádných delších akcích. Ve čtvrtek jdu do městské knihovny na literární workshop, takže někdy od 15:30do 18:30 bych potřeboval záskok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam