Zhoršilo se mi to. Pořád platí, že zítřek bude, ale začnu volat o pomoc. V zásadě jde o jediné - nejsou doplněné zásoby. Jmenovitě piva všech možných druhů. Zbytek by snad k dispozici být mohl. Věci na toasty nějak zvládnu.
Ale pokud je tu někdo, kdo by se mohl odpoledne stavit a za symbolické pozvání na drink doplnit nějaká piva z blízké Billy (bývá nejlevnější), celkem (nikoli nutně najednou, nikoliv nutně jeden z vás!) tak 20 Plzní (do 22 kč láhev), 15 Gambrinu desítek (do 10), 6 Bernardů dvanáctek (do 17), 6 Bernardů švestek (do 19), 4 Bernardy višně (do 22), 3 Radegasty Birelly (do 14), 5 černých kozlů (do 15), 5 Cool Lemondů (do 15)...
Pokud se toho někdo chcete chytit, prosím, cinknětě mi, zavolám zpět. Hlavně to nenakupte nějak na vlastní pěst bez oznámení nebo za víc peněz - ceny piv se liší klidně o 5 korun a já nebudu účtovat jinak než obyčejně, takže by vaše pomoc mohla stát Krakatit peníze.
Tohle je počet, který je třeba akutně. Pokud se toho sejde víc (třeba vezmete od každého basu), budu vám to schopen splatit POSTUPNĚ.