• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADLENKAMalé Vinohradské - Divadlo D21
    Tato diskuze má za cíl informovat pravidelné diváky, občasné diváky i prolétnuvší komety o dění v tomto "malém-velkém" divadle. Bude zde zveřejňován program divadla, speciální akce a vůbec všechno dění které s malovinohradským ansáblem souvisí. Pevně doufám, že se zde budeme setkávat s ohlasy na jednotlivé počiny MVD a v neposlední řadě zde bude postupně budována fotogalerie.

    !!!Pročež... TŘIĎTE UMĚLECKÝ ODPAD, CHOĎTE DO DIVADLA!!!

    rozbalit záhlaví
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    MADLENKA: mocrada bych minimalne na orwella du zajistovat hlidani...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MADLENKA: ale na 1984 si čas udělám!!!
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Nejdůležitější událostí tohoto měsíce je premiéra dramatizace Orwellova románu 1984, která se uskuteční 29. října. Původní dramatizaci napsal pro Malé Vinohradské divadlo Jiří Roth a režie se ujali Pavel Khek a Peter Chmela. Tato inscenace vzniká stejně jako Shakespearova Zimní pohádka na pomezí mezi večerním programem a projektem Divadlo školám. Studenti by měli poznat Orwelovy temné vize a dospělý divák by neměl nikdy zapomínat…
    Poprvé po prázdninách se můžete setkat s příběhem Berty, který opět rozjede svůj zpětný chod 9. října na Malé scéně divadla Minor.
    11. října pak MVd uvede na domovské scéně Shakespearovu mrazivou Zimní pohádku.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MADLENKA: šel bych, ač jsem už viděl, ale asi nestihnem.
    EETEE
    EETEE --- ---
    Chvályhodné! :-)
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Takže, jakožto PR, scénograf, zvukař, osvětlovač a podržtažka MVD jsem si konečně našla důvod mít na Nyxu, také "svůj" pokojíček. Vítejte, kdož přicházíte!
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Berta (od soumraku do úsvitu) Již tento pátek na Malé Scéně divadla Minor. Přijťe se zasmát a vyplakat u příběhu, který zrcadlí i vaše životy. Přijďte popatřit na předměty z dávno zapomenutých let. Nechte hudbu, aby rozjitřila vzpomínky na vaše nejrannější, pubertální i nedávno minulá léta. Přiďte se najít v příběhu Berty a uvědomit si, které rozcestníky ve vašem životě se zdály důležité a nebyly a které maličkosti vás zanesly tam, kde jste teď. Cesta zpátky je krásně bolavá... a na závěr něco ze sountracku: http://www.youtube.com/watch?v=laaHLnlc_CQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam