Doporučené od 4-6 měsíců do 20kg
Vada viz foto
Pánské hodinky SEIKO jsou vyrobeny z kvalitní oceli s černou PVD povrchovou úpravou a černým koženým náramkem. Na lunetě jsou znaky, které představují ducha Jeet Kune Do, a věta, která v překladu znamená "Nepoužívat žádný způsob jako způsob, nemít žádné omezení jako omezení". Číselník hodinek je zdobený drakem, kterého Bruce Lee nakreslil ještě za svého života. Hodinkám nechybí datumovka s ukazatelem dne v týdnu. K hodinkám se dodává také přídavný nylonový řemínek v designu ikonické žluté teplákové soupravy, kterou Lee nosil. Hodinky jsou dodávány ve speciálně navržené prezentační krabičce s Leeho podpisem. Vodotěsnost 100 m.
Prodám case Thermaltake, pouze sestavený
16GB DDR4, CL 17, 2400Mhz, Crucial 8GB DDR4, CL 15, 2133Mhz, Corsair ValueSelect 8GB DDR3, CL 10, 1600Mhz? HyperX Fury
skládání slov než vybuchne bomba, edice pro děti.
skládání slov dřív než vybuchne bomba.
společenská hádací hra
Radiomaster Pocket ELRS použité jen doma na PC. Jako nový
Steamdeck OLED 512GB, je v perfektním stavu.
Deska NITRO SUPERTEAM 159 Boty NITRO VENTURE TLS 285, EU 43 1/3 Vázání NITRO PHANTOM carver
Obraz 23 x 32 cm . Dřevěný zdobený zlacený rám . Zaskleno plexi . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Daruji za odvoz detskou zidli. Slouzila dobre, ale mladej z ni vyrostl a v detskem pokoji o ni zakopavame.
kdo by zapůjčil na den, dva ? potrebuju si z toho stahnout data
Autor : Karel Hoffmann . Vydavatel : Jan Ritter , Praha . Reprint z roku 2015 . Perfektní stav .
Dobrý den. Hledáme osobního asistenta (muže)pro našeho autistického syna. Synovi je 21 let a má tězkou formu autismu . Potřebujeme někoho flexibilního ,kdo má již zkušenost s takto postiženým člověkem. Finančně se určitě dohodneme. Šlo by o občasné hlídání v týdnu i o víkendech. Nabídky pište prosím do zpráv. Přeposílám dále (pomáhám s hledáním). Úvaly u Prahy
Velikost A0 ( cca. 120x85), kvalitní kovový rám, plexisklo s antireflexem. Plexi kryto fólií (jednoduše se sloupne).Zájemci zprávu do komentářů nebo pište sz. Cena: 2500,-
Před pár měsíci jsem zde poptával partnery pro filosofické konzultace / diskuse. Díky vícero místním se mi podařilo najít dokonce hned několik partnerů, s nimiž jsem si povídal již mnoho hodin a ještě pokračuji. Diskuse byly a jsou pro mne velmi zajímavé a jsem za to moc rád. Všem, kdo mou žádost tehdy přeposlali správným lidem apod. tímto moc děkuji !!!