typ E97378-001, nový
Po výměně za SSD mi zbyl z notebooku tenhle disk, pro který nemám využití.
HANDSFREE SLUCHÁTKA NOKIA ČERNÁ 2.5MM JACK
Plně funkční. Používal jsem ho cca půl roku. Cena nového na Heurece 1500,-
Creative Labs Sound Blaster Audigy SB0160 PCI 5.1 PC Internal Sound Card
The Sound Blaster X-Fi sound card delivers faster audio performance and intense, realistic sound in all your games.
prodam starsi funknci scanner recenze: http://www.svethardware.cz/recenze-hp-scanjet-4100c/271
DVD vypalovačka ASUS DRW-1608P2S - DVR±R 16x, DVD+R9 8x, DVD-R DL 8x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, interní IDE
Leží mi vtady v šuplíku už nějaký pátek tento tablet se základním perem. Má kousek uštípnutý, na funkčnost to samozřejmě nemá vliv.
Starší zesilovač za drobnej peníz
Nemá rámeček na disk, lze ho používat, ale při staru je potřěba vždy přeskočit chybu pomocí F1. Disk si tam budete muset nějak chytnout, třeba místo DVD. Domluva o ceně možná - možný barter. Po domluvě více ram, disk. jen ten rámeček na disk nemám ;-)
Prodávám nové, nerozbalené sluchátka Coolermaster storm ceres 400. Nevhodný dárek
Obrázek ilustrativní. Včetně docku a poličky na monitor. Seznam závad: otlak na LCD 2x, klávesa END má ulomenou nožičku a vyskakuje po zmáčknutí. Baterie vydrží cca 30minut a ma naštíplý plast na růžku. Čistá instalace OS vč. ovladačů. Klíč XP na těle.
480 W 4 kanál
Shanim jakykoliv funkcni 2,5" HDD do notebooku. Nejlepe okolo 100GB. Co nejlevneji :)
Shanim levnou nabijecku na AAA (pripadne i s baterkama), komu se doma vali...