37" LCD TV od Toshiby
Intel Core 2 Solo ULV SU3500, paměť 4GB RAM, 13.3" HD WXGA LED displej, 500GB disk, bez DVD mechaniky, grafika ATI Radeon HD 4330, WiFi, BT, kamera, Windows Vista Home Premium.
Prodám VDSL/ADSL modem Huawei Echolife HG622u
Nabízím nový, nepoužitý, nerozbalený ADSL modem ZyXEL P-660HN-T3A.
Tablet Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi White
Laserová tiskárna HP LaserJet 1000
Prodám Huawei Ascend G300, náhradní baterie, ochraný kryt - cena 999,- Kč
výměna displaye na Samsung Galaxy S II, bílá barva, diplay v PRG tzn. obratem
Kryty na telefon Samsung Galaxy S III 3 i930
Prodám nový kvalitní značkový zdroj, odzkoušený, funguje skvěle! Mám jich víc, proto ho prodávám.
GV-R928XOC-3GD (rev. 2.0) 3 roky záruka, kupovaná 12/2013, Alza.cz praha původní cena 7799,-
Nabíječka značky Nokia určena pro všechny mobilní telefony s 2 mm vstupním konektorem.
Originální příslušenství k telefonu Nokia N95 (kompatibilní s dalšími modely), které mi zbylo po ukradeném telefonu. Cena za vše 100 Kč.
Sony Xperia Z1 Compact
Prodám nový tablet Asus t100TA, s klávesnicí,32gb paměti, originální balení záruka
USB webkamera, bohužel bez instalačního CD, drivery jdou ale stáhnout
nefuguje baterka, když je to v nabíječce, funguje. rozmontoval jsem to: jeden drátek od baterky je odpojen - je potřeba si ho tam připájet, pak by to mělo fungovat. já to neumim.
nefuguje baterka, když je to v nabíječce, funguje. u baterky je odpojen jeden drátek - nutno přuipájet, což neumím. třeba si to někdo umíte opravit. nainstalován fw rockbox. popraskaný plast.