Základní deska P31/ ICH7, PCIe x16, DDR2 1066, SATA II, USB2.0, GLAN, 8ch audio, ATX, sc775, osazena intel proceserem s vetrakem, 2gb RAM DDR2-kingston hyperX
Grafická karta 512MB DDR5 (3600MHz), ATI Radeon HD 4870 (750MHz), PCIe x16, CrossFire, 256bit, 2xDVI
Poptam RAM, prijedu si po Praze.
Prodám dohromady 1) dva kabely VGA 2) rozdvojovací redukce DVI na DVI + HDMI 3) redukce DVI-I na DVI-D 4) kabel Display Port + redukce na mini Display Port
Prodám najednou dva ADSL modemy ZyXEL Prestige 600 series a 56k externí modem Microcom DeskPorte a spoustu kabelů k tomu ;)
Témeř nepoužívaný Microsoft Xbox 360 Slim 250GB, 2 ovladače + 5 her (BioShock Infinite, Red Dead Redemption, Red Dead Redemption: Undead Nightmare, Rayman Origins a LEGO Pirates of the Caribbean)
Prodám Microsoft Natural Keyboard, jako nová. Koupil jsem ji v roce 2013, ale po týdnu jsem jí strčil do skříně a teď jsem jí tam objevil.
Prodám černý Iphone 4s 8 GB ve velmi dobrém stavu, přední display chráněn skleněnou folií ( display pod folií bez poškrábání ) zadní sklo lehké opotřebení. iOS 8 , nabíječka
Sháním Třífázovou Redukci z 2,5 na 3,5 jack. Potrebuji ji k telefonímu sluchátku do mobilu. Takže musí mít funkci i mikrofonu.
IPAD 1 64GB
Běžecké hodinky bez HR pásu. http://www.garmin.cz/produkty/sport/bezecke-gps/forerunner-220-serie/forerunner-220-white.html
Nabízím funkční ČB laserovku Brother s tonerem za 600 Kč, k vyzvednutí v Brně nebo Praze
Predám novú 12V autonabíjačku k notebooku
Chytrý telefon s podsvícenou, zasouvací klávesnicí
Prodám zánovní tablet Samsung 10.1. v perfektním stavu s komplet příslušenstvím + originální pouzdro.
Jako nový, 01/2015, záruka ještě rok.
zběratelský kus..v krabici s nabíječkou plně funkčí
Nabízím použitý 5 portový gigabitový switch TP-Link TL-SG1005D.
3 měsíce stará