Sháním tento modem, kdyby byla nějaká duše která tento modem již nevyužije a ráda by ho prodala, můžeme se dohodnout :)
prodam cpu celeron 1,7ghz a celoron d 2,4ghz. 3*512mb DDR 400mhz a 1*512mb 333mhz a gpu fx5200 http://www.cnet.com/products/msi-geforce-fx-5200-agp-8x-128mb-series/specs/ vse v ramci domluvy...
Prodám skoro nepoužívaný G smart Maya dual sim,telefon je jako novy,bez skrábanců nebo opotřebení,byl to nevhodný dárek,jelikož mám jiný úplně nový mobil.
microSD 32GB pro muj mobil
Se zarucnim listem na 2 roky
Za odvoz daruji starou TV sony se setoboxem (a stolkem). Je stará, ale hraje dobře.
neválí se někde někomu nevyužitý jakýkoliv funkční scanner s ovladači pro windows 8 (7) 64bit?
věnuji starý stále funkční scanner. problém je ho rozchodit ve win vista/7/8/10. ale v linuxu (ubuntu) a win xp funguje... je mi líto ho vyhodit, třeba ještě někomu poslouží...
Sháním rozbitý iPhone. Nabídněte...
Prodám locknutý iPhone4 32GB. Locknutý je na AT&T
Nabizim 2x 1GB DDR2 667 SO-DIMM
Mercury Home Theater Surround Sub Woofer + repro CREATIVE THX center, levý přední zadní, pravý přední zadní
Spolehlivý, celou dobu běžel jako hlavní switch v menší IT firmě
Prodam tyto 2 mobily.Oba maji poskozeny display..u S3 jsem ho znicil ja pri vymene dotykoveho skla(to je k S3 take) a u S5 prestal fungovat a u Vodafonu rekli-Vase chyba,oprava 6000,- :-D S3-1000,- S5-4000,-