Dobrý den, hledám někoho, kdo mi je schopen vytvořit přechodku z 8 pinového mini din na USB. Schéma mám k dispozici.
mozna se to este nekomu bude hodit do starsich pc :) 150Kc za kus 400Kc za vsechny
Apple iPad mini with Retina display 64GB Space Gray (3rd generation mini, WiFi only) + klavesnice ZAGGkeys folio black
Nabizim zcela funkcni diktafon sony nahravajici do formatu mp3. Vhodne na vs prednasky aj. Za 200, praha . Take prodam hru the sims 2 s datadiskem nocni zivot za 300.
Stačil by adaptér, kabeláž mám svoji.
Koženková brašna NTB na 13"
Taška na notebook Dicota 15"
Pouzdro na Samsung Galaxy tab 10.1
Prodám GBA s hrou XXX a příslušenstvím
mSATA SSD 256GB - slecny laptop nema mSATA slot
Nedavno jsem koupil modul pro tiskarnu a az pote jsem zjistil, ze to do toho meho modelu nainstalovat nejde. Prodavam za nakupni cenu. Mohu dat mesic zaruku.
Shanim sikovneho elektrokutila k oprave vaporizeru volcano classic,vadny potenciometr.Pouze Praha,diky
Procák Intel T7100 1,8 dual core 1.3v socket P
Jako člen od roku 2005 prodávám moderní ASIC miner s výkonem 1150 Ghash/s . Návratnost cca 4 měsíce
Právě se díváš na unikátní prémiovou sestavu herní konzole Sony PlayStation 4 kterou jen tak neuvidíš. Zánovní vymazlený 100% vizuální i funkční stav z nekuřáckého prostředí.
Rok starý, minimálně používaný. Převážně na jednom místě, necestovalo se s ním.