ahoj, nabízím 7ks černých a 3ks barevných náplní do tiskárny. kus za 50,- Kč :-)
Velmi kvalitní, rychlá a spolehlivá. Manhattan je špičkou ve svém oboru. Zánovní stav, používána velmi krátce. Důvod prodeje - ukončení činnosti - nevyužití.
Samsung S5 Neo - černý (rozbalen) Zakoupen u Alza.cz 1.12.2015 nevhodný vánoční dárek. Pouze rozbalen, nepoužitý.
http://www.czc.cz/hp-15-15-r004nc-modra/155847/produkt Prodávám herní notebook a to jen z toho důvodu, že už nebudu mít čas být doma a na mojí malou hubenou postavu je moc těžký, abych ho někam donesla. Byla jsem s ním moc spokojená a upgradovala
Potrebuju adapter na SIM kartu do notebooku kvuli pripojeni k internetu.
Tablet asus memo pad 7, používaný pouze týden na dovolené. V top stavu
Zesilovač MOS-FET. USB vstup nefunguje. Dohoda.
Nepoužitá elektronická cigareta v záruce v orig. balení s náplní - za třetinovou cenu.
stará PC sestava schopná provozu s W7 (W10?)
stará PC sestava, provozovaná s Windows XP
Pěkný stav. 15,6" FullHD 1920x1080; Core 2 Duo @ 2,2 Ghz; 4 GB RAM; Ati Radeon 545v - 512 MB RAM; 500 GB HDD; WiFi 802.11n – 5 Ghz; HDMI; Genuine Windows 7 Home Premium
Prodám iPod Touch, používaný jen na doma.
shanim nejaky smartphone na androidu kolem 1000 Kč, nevim na kolik je to realne, doted jsem mel sony Xperia Miro na androidu v4 a byl jsem s tim dostatecne spokojen, nebylo to zadne velke padlo a nejsem ani lovec prepychovych technologii
Prodám router (modem) na WiFi od O2 v záruce
Nabízím rok starý modem od O2