chci oživit starej macbook
sada repráčků 5.1 s dálkovým ovládáním
Prodám netbook Sony Vaio VPCW12S1E
Sampler/sekvencer/audio rozhraní
Vše je v kvalitním stavu, většina her super (Skyrim bych si nejradši zahrál znova)
Zdravím, nabízím k prodeji starší ale funkční navigaci Garmin NUVI 660 FM. Vzhledem ke stáří bez záruky, ale já jsem jí normálně používal... osobní předání Ortenovo náměstí nebo Štěpánská v centru Prahy. Zprávy tady na nyx, nebo tel 724302369
Ahoj, nabízím použitý držák do auta na iphone 3gs značky TomTom. Vše normálně funkční. Koupil jsem si nový telefon a tohle nevyužiju. Osobní převzetí Ortenovo náměstí nebo Štěpánská v centru Prahy.
Wenger Seaforce Chrono, novy nepouzity (s krabickou, zarucakem, se vsim) Bezna cena 8990 Kc. http://www.hodinky-koscom.cz/cz/wenger-01-0643-103
Kvalitni DLP projektor s HD rozlisenim, malo natocenych hodin, druha nova origo lampa, promitaci platno.
Smart Cover pro iPad mini - červený (v orig. balení)
Prodam modem comtrend-vr-3026e
Samsung Galaxy S6 edge+
Nepoužitý, zabalený v krabici včetně originálního příslušenství. ADSL 2+ (24Mbps) USB Router, 1x LAN 10/100Mbps, Annex B. Vysokorychlostní router ADSL2+ Ethernet/USB pro sítě SOHO. 4 × Ethernet, Wi-Fi 802.11 g, 2,4 GHz, 1x anténa externí 2 dBi
Prodám monitor Acer - P241W - 24 palců, vstup DWI-D, max. rozlišení 1920 x 1200, odezva 1 ms. V perfektním stavu.
Digital DJ System