MacBook Air 11" 2013-i5-1,3Ghz-4GB-256GB
Prodám Diablo 3 - Reaper of Souls PC
Koupil jsem v alze, zjistil jsem, že potřebuju VDSL a už jsem to nestihl vrátit a pak asi 3/4 roku neřešil. Vše jednou otevřené a puštěné.
16 portu, 100 MB
16 portu, 100 MBs
kabel 10m VGA
Nabízím rok a čtvrt starý telefon s prasklým displejem. Dotykově nelze ovládat, ale v příslušenství je OTG kabel, který umožňuje připojení myši a ovládání myší, dal by se tedy použít jako určitý "terminál".
Nabíječka na iPhone
Originální zabalené cartridge (inkoust) Epson T0444 Yellow T0443 Magenta Datum výroby cca 2010, ale je to jen odhad.
Náplně pro tiskárny od canonu. Barevný multipack je originál ty tři černé vypadají jako kompatibilní alternativa.
3x starší PC 2x case plný soušástek (FD, šíťovky, redukce) + bonus
Přednosti: velmi zachovalý stav, otočná kamera + mikrofon, lesklý ostrý LCD, stále výdrž baterie cca 1 hod, DVD-ROM
Prodám používaný Apple iPod Shuffle - jediný mluvící iPod :-) Barva stříbrná, kapacita 2 GB (jiná se nedělá). Veškeré příslušenství + nikdy nepoužitá originální sluchátka. Úplné balení (tiskoviny, USB kabel, sluchátka).
Úplné balení (plastová krabička, tiskoviny, kabel, nabíječka, sluchátka). Z hygienických důvodů nová sluchátka. Nedávno kupovaný nový kabel. + jako dárek přidávám 2 nepoužitá značková silikonová pouzdra Belkin (černé + bílo-transparentní).
Prodám funkční pračku Zanussi 5H9. Funguje výtečně, ale jednou za pár dní jí spadne řemen. Ten je možné během půl minuty opět nasadit.
Nabízím špičkový 11,6” ultrabook Apple MacBook Air s i5 procesorem, SSD diskem a celokovovým tělem vážícím pouze 1kg!
Samsung Galaxy Note - plně funkční model 2014, nepoužívaný....cena dohodou.
Přenosna konzole od Nintenda, ve skvělém stavu. Folie na displayi, 4GB microSD. Bez nabíječky