Velmi zachovalý set reproduktorů SHAN a Monacor s velmi dobrým zvukem
prodam zdroj corsair 450W - cmpsu450vx plne funknci, stari cca4 roky, vyborny stav
CD/MP3 přehrávač Roadstar
socket 771
1. generace Airport Express od Apple. Podporuje 802.11a/b/g/n (n i na 5Ghz). Otec měnil poskytovatele internetu a má něaký router od něj, takže mně tenhle vrátil. Ja doma ještě jeden mám a tak druhý nepotřebuji.
Prodám Router Huawei B310s, půl roku starý, ještě v záruce. Dostupný pro všechny operátory a poskytovatele internetu.
Prodám prakticky nový modul Arduino YÚN. Vhodný jak pro jednoduché, tak komplexní projekty s vlastním systémem, WiFi, ethernet, USB, čtečkou karet - jednou použití, s krabičkou a účtem.
WiFi Pineapple Nano Prodám Pineapple Nano modul pro WiFi penetrační testy, etický hacking, administrátory sítí. Součástí je externí akumulátor, pamětová karta, obal. Možné připojit k počítači, telefonům se systémem Android. Dovezeno z USA.
HP 250 G5 (W4M89EA)
NOVÉ, pouze odzkoušené chytré pero. Má to OLED kterej je KO - jinak plně funkční za odnos a 1x cider
2 roky v provozu bez problémů, domácí server na dva hdd (nejsou součástí), aktualizace na nejnovější DSM 6.0 a dále - podpora stále trvá, rychlé jednání = 200 Kč sleva
Sháním grafickou kartu GTX570 nebo jí podobnou. Primárně potřebuji, aby to utáhlo monitor 2560x 1080. Je to poměrně urgentní. Kdybyste někdo měl, pište mi na mail diana.klimankova@gmail.com. Předem moc děkuji
Prodám nepoužité RAMky do notebooků 2krát Hynix DDR3, 2GB, 1600 MHz, 1,5V HMT325S6CFR8C-PB. Vyzkoušené, plně funkční, záruka na vyzkoušení 2 týdny.
1. Monitor LG L194WT - SF Cena 500,- Kč. 2. Monitor ACER LCD AL1716A Cena - 200,- Kč. Při odběru obou, cena celkem 600,- Kč. Osobní předání - Praha.