Víko není originální, proto ji dávám za nízkou cenu.
Prodam iPhone 6s 64 GB v super stavu
Prodám krásný plně funkční Apple Watch v zaruce s dvěmi pásečky za 5000. S vodotěsným krytem za 6000.
MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X 11G Original Krabice Zakoupeno 13. 11. 2017 Zaruka do 13.11. 2020
Vzhledem k casovym konstrikcim nemam bohuzel na svuj novy XBOX cas , nekoho potesi toto baleni s Konzoli a hromadou prislusenstvi a her daleko vic nez me, kde se mi na nej prasi. Konzole byla zakoupena v JRC 10.11.2017
Za odnos a cigára přenechám dva monitory, k osobnímu odběru na Mělníku | Asus VH192D - 19", 1366x768, VGA | LG Flatron L1730SFN - 17", 1280x1024, pivot (otočný o 90 °), VGA, dotykový (odporový...)
Led panely. Vice druhů zbylo mi.
Iphone 5S 16 GB Silver, top stav
Prodam bez disku.
Prodam komponenty co mi zustali po upgradu stroje.
iPad Pro (9,7") Smart Cover Mint
Daruji starou funkční žehličku za vysokoprocentní hořkou čokoládu.
Foto na vyžádání. Klávesnice funguje jen v některé pozici (repro v klávesnici blbne), používana jen jako obal. Obecně je to velmi svižný tablet s Windows 10. koupil jsem na Nyxu a po půl roce zjistil ze si misto nej koupim 2v1. Menit chci za klasicky ntb.
Scháním 2 notebooky s webkamerou. Jeden stačí i s procesorem Core2Duo a W7. Druhý bych potřeboval 15.6" s klávesnicí vč. numerického bloku a alespoň i3 první generace také vč. OS. Baterie nemusí fungovat. Cena dle výbavy a stavu. Více v popisu.
Je používaný, ale v dobrém stavu. Displej má dva malé škrábanečky a nahoře mírné odření, a fotce to není vidět a ve skutečnosti také ne.