Prodam LAMAX Beat Sentinel SE-1
Prodám repasovaný počítač DELL. Platforma INTEL CORE i3 - 4 virtuální jádra spolu s 8GB RAMky
plus 3x ks příslušenství dobře využitelného i do moderního počítače
Sháním na vyhození, nebo nefunkční TV/monitor 32" - 42" za odvoz.
Max. rozměr telefonu Šířka 77 mm Výška 154.3 mm
Jedná se o CTO (Configure To Order) – s nejvyšší příplatkovou výbavou. Originální krabice, úplné balení vč. folií, dokumentace aj. Notebook je ve stavu nového s mírně ťuklým rohem.
Scháním LCD monitor Jako záložku k mašině, nějaký mrtvý pixel navadi
Nabízím jako nefunkční (nelze zapnout, těžko říci, co s ním je, nechce se mi s ním ztrácet čas) Aspire 5735Z. Je možné, že jde jen o ulomený konektor napájení, ale stejně může být v háji deska... tedy na díly. Prolitý / politý nebyl.
mám tu troje nevyužívané sluchátka
Sháním ovladače na Playstation 3
Digitální HDTV kabelový přijímač (DVB-C s kódováním MPEG-2/MPEG-4) s integrovaným dekodérem CONAX, smartcard čtečkou, CI+ slotem a USB nahráváním.
Nabizim 2ks toneru (original zabalenej, sice prosla expirace ale u laseru je to stejne jedno) HP Q2612A (mel sem to do HP LJ 1200) Nemam ambice ohledne penez, je mi to spis lito vyhodit, cokolada/caj/kafe/ciga postacej
Prodám tuhle "herní" myš - stav nová, nepoužitá (jen rozbalená a ihned zase sbalená). V obchodě stojí 500, prodám za 350
Mesic stary telefon, defakto novy kus. Mezinarodni zaruka apple. Pridam original kryt spigen.
Iphone 7 128gb v zaruce jeste rok od istyle. Stav noveho kusu!
Iphone 7 128gb v zaruce jeste pul roku od T-mobile.
Při rychlém jednání sleva 15.6" HD / AMD E2-6110 1.5GHz / 2GB / 500GB / DVD±RW / AMD Radeon R2 / Bez orig. OS / černá
pc case za odvoz
Prodám toto podvodní pouzdro. Plně funkční, pouze ožvýkaný zub na otvírání.