ADSL 2/2+ Wifi router DLink dsl-2640b vc splitteru
MECOOL KIII - Android 7.1 TV BOX / PC - DVB T2/S2, 3GB RAM DDR3
Žárovka Mi-Light LED RGBW 6W E27 - RGBW žárovka od výrobce Mi-Light s možností ovládání přes WIFI nebo dálkovým ovladačem. Info: https://www.ledshopik.cz/mi-light-led-zarovka-rgb-ww-6w-e27-x1560
v dobrem stavu, rada se domluvim na cene
Prodám Samsung Galaxy A3 2017
Potrebuju pro tchána notebook na stříhání jednoduchých videí a kancelářskou práci. Žádný megadělo, ale zase žádnou šunku. Aspoň 15'', nemusi být lehký. Bude místo stolního pc.
Daruji za odvoz repro bedny.
prodám CPU do notebooku. Vhodné na updgrade starších strojů. Generace Ivy-Bridge. Velice slušný výkon. Možnost instalace do Vašeho NTB
STAV C. Repasovaný manažerský notebook s výkonným procesorem Intel CORE i5 (3rd/ivy) a legálním OS. K dispozici více kusů. Různé konfigurace RAM a HDD na přání. Stav C, baterie nefunkční - lze dokoupit novou
Čtečka Amazon Kindle 4 - vždy nošena v pouzdře a donedávna nalepená folie na displayi, nemám pro ni využití. Čtečka + černé pevné koženkové pouzdro v hodnotě 500Kč zdarma
Držák na mobilní telefon s umístěním na palubní desku, čelní sklo
Nabízím fotobanku Epson P-3000 používaná na velkokapacitní ukládání fotek a videií.
Předplatné Office 365 na 1 rok
PC PC
Prodám GTX 950
Prodám sestavený stolní počítač bez disku. Neručím za funkčnost jednotlivých komponent.