Dell dokovací stanice WD15 130W - NEPOUŽITÁ - NOVÁ
Prodám domácí kino Panasonic SA-HT855,stříbrné provedení, ve skvělém stavu, vše funkční.
V delidovanem stavu. S kvalitni pastou neni problem provozovat na 4.2 GHz pri teplote okolo 65 °C. Par dni na zkousku mozne dle dohody.
Nabizim Dell Inspiron 15R SE 7520 - pouzivany, ale ve velmi dobrem stavu. Minimalni esteticke vady, zadna fyzicka zavada.
PS4 Slim 500GB, ovladač, kabel, pár her
Prodám NAS server RockPro64, NAS case, dual SATA card, 4GB RAM, 32 GB eMMC, Noctua ventilátor V provozu od 11/2018, cena k jednání 4.000 Kč
Mám tu úplně nový telefon od Samsungu. V práci jsem nakonec dostal i pracovní, takže jsem ho koupil zbytečně. Původní cena 17.995 Kč Můžete ho mít za 13.795 Kč
Touch pad s digitálním perem použitý cca 3x
Prodám špičkový notebook EliteBook 840 G1. Procesor Intel i5 4300U, RAM 8GB, SSD 120 GB, M.2 disk 32 GB, LTE modul, podsvícená klávesnice, rozlišení 1600x900, hořčíkové tělo. Pouze osobní předání Praha
umožní připojit m2 SATA ssd disk k usb portu počítače. posílám dál, protože potřebuju m2 nvme redukci. úplně nové, jednou použité, dva roky v záruce. v rozkliku odkaz na podrobnosti. prodám nebo vyměním za nvme redukci. pořizovací cena 419 kč.
Prodám 9 měsíců starý Pixel 2 XL v černé barvě a kapacitě 64 GB. V záruce u Alza.cz do 13. dubna 2020 (tedy rok a čtvrt). Bohaté příšlušenství
Nabíječka/Adaptér pro MacBook Pro 2010 (13")
máte rozbitý tablet Vaio?
Nabízím cca 182m ethernet kabelu, Cat5E. Výrobce: Cablexpert
Prodám dva roky používaný elektronický zámek Entr.
do této desky http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-g31m-s2c#sp
Funkční 4G/LTE/3G/HSPA modul do M.2 slotu. Prodávám z důvodu nevyužití. Cenu nabídněte
Do kanceláře jsme koupili špatné tonery, prodáváme dále do oběhu.