Na komponenty jako wi-fi, foťák, etc....
Počítačová skříň mini ITX, 1x 5.25, 1x 2.5", 60mm ventilátor, externí zdroj 60W, černá
Různé barvy. Stále aktualizovaný iPhone. Současná cena v akcích 7-8tis.
Nabízím k prodeji plně funkční studiové monitory KRK VXT6. Myslím, že netřeba představovat, osobní předání výhodou. Kupované v roce 2016, možnost poslechu u mě Praha 4 Nusle. Vojtěch Effenberger tel 774 699 218 Cena za pár
Ahoj nabízím Wacom Intuos Pro M.
Malý subwoofer, vhodný např. k nějakému retro - počítači nebo konzoli. Vč. originální krabice.
Nabizim mechanickou klavesnici koupenou 2.10.2019 v Alze. Duvod prodeje: zjistil jsem, ze vic mi vyhovuji MX Cherry Red spinace.
Tiskárna ve výborném stavu, spolehlivý typ, nevyužíváme, leží ve skladu.popis viz níže :
11.000 mAh 20.000 mAh
[poptávka] od cca Nvidia GTX 660 / AMD RX 460 výše cena dohodou. Klidně desítky kusů. Miningů se nebojím
Nabízíme úplně nové dálkové ovládání GSM zásuvka GSM-SCK1-W
nejlepe Praha
shanim GPU RX580 s 8GB pameti
Koupim plne funkcni dratovou Apple klavesnici s numpadem
Apple Airpods s pouzdrem v záruce
Zkušebně vyfoceno pouze 10 snímků, takže je jako nový. Černá varianta. Jako bonus je pouzdro na foťák. Na internetu najdete mnoho recezncí, pro přiblížení kvality a funkcí digitálu.
Grafická karta ASUS TURBO GeForce GTX 1080 8G
Shanim nekoho na diagnostiku a opravu 2 GPU (AMD RX580)
Sháním starší grafickou kartu Low profile s hdmi, nic moc výkonného aby mi to utáhl 300w zdroj. Postačí tak 512 mb ram, je to do starého Hp kancelářského pc. Ideálně v ramci stokorun..