Prodám použitý Mikrotik RB2011iL-IN s dobrým výkonem pro kanceláře a menší podniky, 5x Gigabit Ethernet, 5x Fast Ethernet, 600MHz procesor Atheros 74K MIPS AR9344, 64MB RAM, RouterOS Level 4, podpora PoE napájení, součástí externí zdroj.
Prodám industriální RIG na těžbu Chia Coin. Designovaný na 8x plotting současně. Heavy-duty industriální stroj na 24/7 nonstop provoz. Kompletní a funkční celek, připravený ihned k provozu. Formát 4U RACK.
Prodám PS2 Slim, dva ovladače, hry, kabeláž a 8MB paměť. Když jsem ho balil do krabice, tak byl plně funkční. Samozřejmě před prodejem znovu vyzkouším :)
Telefon HUAWEI P30 LITE - je nerozbalený, v krabičce, záruce (pořízen leden 2021), s komplet příslušenstvím. Vhodný i jako dárek. 4GB/128GB
2 ks Raspberry Pi Model B 512 MB RAM 2 ks case, black a silver
rucni mixer zn. Tefal
Potřebuju někoho, kdo mi doma nastaví všechno komplet kolem Synology NAS a ukáže mi k tomu nějaké další zajímavosti, o kterých nemám ani páru.
Compatible with Aspire V5 and R7 series Input: mini display Output: VGA For connecting up to VGA devices 15-pin DIN
Kupovaný před třemi lety, běžel vždy pět hodin v týdnu.
Glitel GP-7420 Powerline adaptér 500 Mbps powerline adaptér http://www.glitel.com/GP-7420.html
socket 7 deska ATX napajeni integrovana S3 Trio64 VIA chipset USB
nintendo wii, dva ovladace, fit board, spousta her a veskera kabelaz. plne funkcni v dobrem stavu, malo pouzivane.
Kryty Samsung S9+
Samsung Galaxy Buds+ white, nová, nikdy nepoužitá, nerozbalená. Včetně faktury - daňového dokladu z 3.5.2021.
PC zbytky za odnos.
Prodám Dell E5270. Součást nabíječka plus nainstalované Windows 10 2H20 CZE
Síťová NAS verbatim IX2
DANE Z VRSOVIC OZVI SE, NECHAL SIS U NAS TY VIS CO
Prodám Luna Display pro kvalitní rozšíření MacOS o druhý displej z iPadu:https://shop.astropad.com/collections/luna-display-mac-and-pc/products/luna-display Na rozdíl od "Sidecar" bez lagů a omezení mezi jakými zařízeními a verzemi OS lze použít, funguje univerzálně. Verze s USB-C konektorem, nové, použité jen na vyzkoušení, ale nakonec prodávám iPad.
Krátce používaný plněfunkční laptop od HP Omen. Má jeden drobný škrábanec na víku a další drobný škrábanec na pravém vrchním růžku. Lehký obtisk mezerníku na displayi. Lze vidět čistě při vypnutém stavu. Jakékoliv info není problém dodat.