Telefon 2 roky starý, stav jako nový - používaný jen zřídka jako druhý telefon (služební) - zašlu, předvedu, dám případně týden na vrácení... K telefonu také pouzdro PITAKA (černé) v hodnotě 1000Kč
celkem bytelna hezka case se dvema vetraky. Jen se do ni nevejdou dlouhe herni karty... Bez zdroje
koupil jsem si je a jsou mi nanic, pac je do sve desky nedostanu, patrne to jsou serverove DDR2 / 2 GB, ja potrebuju normalni... prodam za stovku/ks, mam dve
Prodám použitý server HP ProLiant DL380p G8 | 2x E5-2640 | 64 GB RAM | 8x SFF | 750W PSU | 4x Gbit LAN
prodám kryty na Samsung Galaxy S21 (vše jako nové) původní cena dohromady asi 600,-
zakoupeno před 7 roky do nového bytu, nikdy nenainstalováno, poškozená krabice, jinak funkční
Mám koss porta pro (bez žádného papíru, který bych mohl někam přinést na reklamaci a opravu) a nefunguje jim jedno sluchátko. Nemáte prosím někdo stejný problém a chcete se sluchátek zbavit? Odkoupím do 100,- Případně pomoc s opravou bych také uvítal, ale to zvládnu i sám.
Liftket b13/51c Elektrický řetězový kladkostroj . použitý . Demontovaný z naší výrobní haly při modernizaci . Zcela funkční a kompletní cena dohodou
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus - CZ/SK Klávesnice na dálkové ovládání PC / televize, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB a Bezdrátový USB přijímač, na AA baterie, černá
Prodám starý notebook Sony Vaio bez disku. Neznámá funkčnost komponent.
Idealne cisco 3208
jen na internet, youtube atd...
Prodám starý gramofon. Neručím za funkčnost. Cca před třemi lety jsem ho zkoušel a nezvládal adekvátní rychlost, což by šlo nejspíš řešit výměnou řemínku. Od té doby byl v komoře a teď jsem na něj při stěhování narazil, tak nabízím.
na pude jsem nasel dvd nebo cd media (tipuju kolem 50ks), dam zadarmo
Webkamera s rozlišením Full HD (1920 × 1080 px), fotografie až 2 Mpx, úhel záběru 78 °, vestavěný stereo mikrofon, automatické ostření, skládací mechanismus, korekce při slabém osvětlení, Závit 1/4“ pro stativ