Prodam externi 3.5" disky Wester Digital My Book s kapacitou 4 TB. Disky jsou temer nepouzite - nahral jsem na ne zalohu a od te doby lezely nevyuzite, zjistil jsem, ze je (resp. ta data) vlastne nepotrebuju. Pripojeni je pres USB 3 (zpetne kompatibilni) a diky vlastnimu napajeni pres adapter je disk a tedy i prenos dost rychly. Format je NTFS, pro Mac je potreba preformatovat. Krabici na fotkach rad poskytnu, ale mam jen jednu, disky jsou jeste dva. Osobni predani v Praze nebo v Liberci.
Kdyby nekdo mel zajem, prodam notebook DELL 5530 (koupeno 10/2022). Intel Core i5 1235U Alder Lake, 15.6" WVA matný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB. NBD zaruka na 3 roky. Mnoho let jsem mel THINKPAD a musel jsem se k nemu vratit ;). K mani v Liberci (mozny doklad).
2x 8gb RAM, pouze jako celek
Prodej volantu a herního křesla
Vyzkoušené asi 2 hodiny, jinak úplně nové
starsi monitor, funguje za odnos praha 5 kosire
Nabízím tento kompaktní projektor, skoro nepoužitý, pouze párkrát. specs zde: https://www.ricoh-ap.com/products/workplace-solutions/projectors/portable-projector/pj-wxc1110
Prodam PC Dell OptiPlex 9010
Prodam Ubiquiti UniFi AC PRO. Bohuzel pro nej nemam vyuziti a zbytecne mi lezi doma. APecko bylo pouze rozbalene a otestovane.
Scháním CPU typu Core i7 pro patici LGA1155, Sandy Bridge i7-2700/2800 K/nonK případně Ivy Bridge i7-3770 K/nonK.
Shanim grafickou kartu gtx 1070 apod. Pripadne ekvivalent od amd.
Herní grafická karta s čipem AMD Radeon řady R9 model 380X taktovaná na frekvenci 980 MHz. 4 GB DDR5 s frekvencí 5700 MHz. Výkonný systém chlazení Gaming G1 s nula decibelovou hlučností při některých hrách. Konektory 1x Display port, 1x HDMI a 2x DVI.
MacBook - Apple M1, 13.3" IPS lesklý 2560 × 1600 , RAM 16GB, Apple M1 8jádrová GPU, SSD 512GB, podsvícená klávesnice, webkamera, USB-C, čtečka otisků prstů, WiFi 6, Hmotnost 1,25 kg, macOS
Apple Pencil 1. generace, po repasu, 2 dny používané