Prodám Smart TV Samsung s úhlopříčkou 40 palců, model UE40F6340SS. Plně funkční.
Ahoj, dobrý den, kompletně odešel můj starý smartphone, nemáte někdo dočasnou náhradu, které se chcete zbavit? V jakémkoli stavu, jen funkční volání a připojení na net. Nejlépe za odvoz. Dejte vědět, díky moc.
Kupovano nekdy zacatkem roku 2021, pouze hry a velice sporadicky, dal jsem upgrade Stav perfektni
2x32" (á 3500) 1x29" (3000)
2.1 sestava, vstup 3.5mm jack. Ovládání na vstupním kabelu. Repráčkům chybí podstavce, ale jinak funkční. Za odnos.
https://m.alza.cz/xgimi-horizon-d6511273.htm
Ahoj, sháním levně nebo za odvoz libovolný VGA monitor, který má větší úhlopříčku než 15 palců a rozlišení lepší než 1024 x 768.
3D tiskárna Prusa MK3S+
AOC LCD e2270swn 21,5”wide / 1920x1080 / 5ms / 20mil:1 / VGA / LED
SSD ma uz hodne nabehano (asi 42 TBW), ale porad je podle DriveDx v poradku.
polouzavřené in ear monitory
Prodávám Xiaomi 13 Pro 512 GB. Telefon je to super, ale úprava fotek bez stylusu je na tom hrozně votravná, takže se vracim zpátky ke S23U. Kompletní balení plus Spigen kryt, bez poškození, akorát pár neznatelnejch vlásečnic na displeji, který jsou vidět jen když je displej vypnutej a pod správnym úhlem. Cenu si představuju kolem 14k.
Prodam dotykovy notebook v dobrem stavu.
Prodam ultrabook ve velmi dobrem stavu.
Prodám funkční iPhone 1! Objevte kousek historie s tímto funkčním iPhone 1! 📱✨ Nalezený doma po bývalé ženě, tento přístroj je funkční: • Zapíná se a nabíjí se • Dotyková obrazovka funguje perfektně • Fotoaparát a Wi-Fi bez problémů Závady: • Nefunkční přepínací tlačítko profilů hlasitosti • Opotřebovaný plast u napájecího konektoru • Poškozená izolace na nabíjecím kabelu Tento iPhone je ideální pro renovaci. Pokud si seženete kryty, mám kamaráda s „magickými rukama“, který ho dokáže opravit! 😊 Já už na to dnes nemám čas… Cena dohodou. Neváhejte a ozvěte se! 📞
Kdysi býval herní, teď taky ale na slabší hry :-)