Prodám HP Elitebook 850 G7 Procesor Intel i7, 16 GB RAM, 256 GB ssd
Solarni regulator Victron SmartSolar 100/20 MPPT (s bluetooth), umi 12V az 48V system baterie. Mam ho navic, uz nevyuziju. Jeste v zaruce necelych 5 let.
Základní deska MSI Z170A Gaming M3 Procesor Intel i5 7500 Ram 16GB Chladič + Ventilátor
Nahradni cerny toner
2 kryty pro Samsung Galaxy S22 Ultra - Spigen Rugged Amor
Repasovaný manažerský notebook v perfektním stavu a konfiguraci. Procesor AMD Ryzen 5 3500u v této generaci již s 4-jádry a velice slušnou integrovanou grafickou kartou, 16GB RAM, 256GB SSD disk s technologií NVMe a dobrá baterie. Různé konfigurace na přání. FULLHD IPS display a USB-C s podporou nabíjení a dokování. Záruka 6 měsíců s dokladem.
Repasovaný manažerský notebook v perfektním stavu a konfiguraci. Procesor Intel CORE i5 8.generace "Coffeelake" v této generaci již s 4-jádry, 16GB RAM, 256GB SSD disk s technologií NVMe a dobrá baterie. Různé konfigurace na přání. FULLHD IPS display a USB-C s podporou nabíjení a dokování. Záruka 6 měsíců s dokladem.
Dvoupásmové repro. Cinch, 3,5mm jack, 2x optický vstup, vestavěný předzesilovač, sub out, bluetooth, dálkové ovládání. Bezvadný stav.
Ahoj, prodám Logitech MX Master 3S myš a klávesnici Logitech MX Keys S, bezdrátová, CZ/SK. PC 5700, nechám za půlku. Stáří 1,5 roku, FA mám, krabičky jsem vyhodil. Vracím se k drátovému řešení z pracovních důvodů. Předání Praha. Děkuji! Ivo
Prodám case Thermaltake, pouze sestavený
indukční vařič v záruce, kupovaný 27.3.2025. Měl jsem ho na chatě jako náhradu za sporák co odeěel do věčných lovišt. Již pro něj nemám využití. PC 2800,- nechám ho za 1500,- včetně paragonu.
pračka vzduchu - nevyužitá
ahoj, našel by se někdo, kdo by uměl vyměnit spínač uCadMouse Wireless? Nemám přehled o ceně, ale určitě se domluvíme.