mám tu v pěkných a popsaných krabicích kazety s nahrávkou Pána prstenů nekrácený text, pak Silmarillion, Quo vadis a Zrozen, aby byl králem, to je nahráno z rádia a tuším chybí začátek (mohu dodat v digiformě) kdo by měl zájem nebo pokud by to mohl digitalizovat a poskytnout mi to, to by byla bomba. Fotky sem bohužel nedokážu dát, je to cca 60 kazet
Prodám tuto postarší herní kartu, mrzí mě to, sloužila dobře, ale už byl čas na upgrade (pořídil jsem 3060 12GB z druhé ruky). 100% funkční (ale nepředvedu - v PC mám už tu novou).
Je pouzivany, ale plne funkcni. Odnos Vysehrad po domluve.
Nevali se nekomu domu stara Apple klavesnice kompatiblni s Power Mac G5? Nove asi pojedou, ale budou tam funkce, ktery Power mac neumi a bude to matouci, to uz je jako pouzivat PC klavesnici, takze schanim nejakou starsi, levnou.
Starý PC s Intel i5, 8GB DDR3, instalovány Windows 10 Pro 22H2 Přidám k tomu monitor. Bez kabelů.
Nabízím PS Portal, top stav. Myslel jsem si ze ho vyuziju vic.
nechce nekdo? zbyla po upgradu mobilu. Je ok.
Chladící podložka pod notebook, nastavitelná výška 40–480 mm, 360° klouby, pracovní plocha 420 × 270 mm, nosnost 10 kg. Používaný pár týdnů, perfektní stav. Nový se prodává za 899.
Prodám tento HDD.
Nabízím zánovní plně funkční bezproblémový monitor 32" - VA, 4K 3840 × 2160 (16:9), 120 Hz, antireflexní displej, 10 bit, 4 ms, FreeSync Premium, nastavitelná výška, reproduktory, HDMI a DisplayPort, VESA
sestavy/ntbk/itx/monitor/ram/disky
Viz foto