nabízím černé flip pouzdro ("knížečka") na telefon motorola moto g. je to z číny odtud: http://www.aliexpress.com/snapshot/6427305872.html?orderId=65263391954140 nevyužiju to, je to pro mě nepraktický. přenechám.
Pouzdro na iPhone 5S se srdíčkama - skvělý dárek nejen na Valentýna, ale i k svátku, narozeninám, výročí apod.
iDress Phone-for iPhone 4 pro slečnu Nový
Prodám Apple iPhone 4S 16GB White. Super stav + nabíječka + neorig. nabíječka do auta + přední fólie a to je vše.
Jednoduchý tlačítkový telefon v perfektním stavu.
Nabízím nepoužitá (pouze vybalená a ozkoušená) sluchátka Apple Earpod, zbyla mi od iPhonu zakoupeného v prosinci 2014. Leží mi doma nevyužitá. Prodám nejvyšší nabídce. Osobní předání v Praze, po platbě předem zašlu kamkoliv.
Plně funkční, při běžném používání mi baterie vydrží 2 a půl dne.
Prodám rozbitý iPhone 4s,16gb,na obrazovka nefunkční-resp modrý displej s čarami-lehce poskrabane sklo,ale bude nutné asi vyměnit,jinak vše funkcni
LG L9 II zakoupený 5.9.2014 plně funkční, super stav jen prasklý display/ sklo. Minimálně používaný. Kompletní balení včetně záručního listu. 1490,-czk
Prodám nový telefon HUAWEI Ascend Y330
HTC wildfire S
PRODÁM Samsung Galaxy S4 model i9505 LTE
Nová fólie na espětku za hubičku - funguje skvěle, ozkoušeno na jiných kusech
Prodám černý iPhone 4S 16 GB, koupený 25.11 2011 u VF. Telefon je bez oděrek/prasklin. Prodávám jej včetně nabíječky, sluchátek, krabičky a nabíječky do auta.
Prodám mobilní telefon Huawei Honor 2, ve velmi dobré stavu, původní balení - nabíječka, krabička, manuály
Prodám Iphone 5S 32G barva černá. Kupovaný leden 2014, tudíž ještě záruka - v ceně sluchátka, nabíječka, stojánek (slouží též jako nabíječka, či pro přenos dat). Telefon používaný, bez vad, pár škrábanců na zadním krytu :)
Prodám naprosto vychytané a vodotěsné pouzdro HITCASE PRO s širokoúhlou čočkou (fisheye/rybí oko) na Apple iPhone 5/5S.