Nabízím Xiaomi Redmi note, koupený cca 2015/05
Plně funkční, málo používaný, vč. originálního obalu, drobné vlasové škrábance od běžného používání.
LG g3 metallic black
Ideální jako: krokoměr, monitor spánku, notifikace na volání, zprávy a jakékoliv SMS – možné nastavit barvy, odemykání telefonu bez nutnosti hesla, aplikace s perfektní statistikou zmíněného spánku a kroků, denní cíle aj.
Funkční, nutné ale vyměnit baterku, málo vydrží.
Prodám LCD k HTC One S, nové, dovoz čína.
Prodám zcela nový obal,kryt na telefon. S View na samsung J1 - bílý.
Musí z domu, příjde nový
krátce používaná bezdrátová myš, teď mi leží v šuplíku
Zdravim, nehodí se někomu ochranná folie na display Samsung S3?
HP iPAQ 214 Enterprise Handheld Windows Mobile 6 - 4" a Bluetooth GPS Travel Recorder Qstarz BT-Q1000.
Zdravím, nabízím k prodeji starší ale funkční navigaci Garmin NUVI 660 FM. Vzhledem ke stáří bez záruky, ale já jsem jí normálně používal... osobní předání Ortenovo náměstí nebo Štěpánská v centru Prahy. Zprávy tady na nyx, nebo tel 724302369
Ahoj, nabízím použitý držák do auta na iphone 3gs značky TomTom. Vše normálně funkční. Koupil jsem si nový telefon a tohle nevyužiju. Osobní převzetí Ortenovo náměstí nebo Štěpánská v centru Prahy.
Prodám iPhone 5s + 9 pouzder, 13.1.2015 vymeněn jako nový v rámci záruky předchozího.
Nové zboží, nikdy nepoužívané. 2 ks (bílý transparentní a černý) v originálním balení.
Pouzdro pro iphone 4s z koženky, zavíratelné