Prodám velmi zachovalý telefon v černé variantě, bez výrazných známek používání, naprosto funkční a s úplným balením. Kromě drobné odřeniny v místě konektoru na zadní straně bez vizuálních vad nebo škrábanců. Celou dobu používáno s ochranným sklem.
Prodám mobilní telefon Samsung Galaxy A5 2016 Gold , plně funkční, folie na displayi, bohužel prasklá zadní skleněná záda, display je v pořádku a krytý folií. Komplet prodejní balení
Shnaím magnetickou nabíječku pro Sony Xperia Z1 Compact
Galaxy S9 Duos modrý 64GB
Prodám iPhone 6s+. Dobrý stav. Nefunkční Touch ID. K prodeji bez příslušenství. Důvodem je přechod na menší display.
Nabízím dva mobilní telefony DOOGEE X10 Black Dual Sim. Telefony jsou kupované minulý rok v květnu.
Dva týdny používaný telefon s kompletním vybavením a záručákem. Nesedl mi do ruky, proto ho prodávám. Barva tmavě modrá
Mám tu úplně nový telefon od Samsungu. V práci jsem nakonec dostal i pracovní, takže jsem ho koupil zbytečně. Původní cena 17.995 Kč Můžete ho mít za 13.795 Kč
Prodam iPhone SE 64GB, stav baterky 91 %
Apple iPhone 8 256GB vesmírně šedý pouzity - zaruka do 10.2019
Prodám iPhone 7 128 GB, jako nový, v záruce do července 2020
jestli se nekomu hodi..cenu nabidni
Nabízím fungl nový Apple iPhone 6s 32GB.
koupím tento telefon, funkční, cenu nabídněte
nabíjecí kabel: https://www.czc.cz/...y/187654/produkt?gclid=EAIaIQobChMImKv_05TR3gIV1OJ3Ch0MhQ-MEAQYBSABEgLfK_D_BwE zdarma nebo za pár kousků ovoce :)