Prodám pevný APS-C objektiv Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art s bajonetem Canon EF v perfektním stavu.
Digitální kompant s možností výměny objektivu ( micro 4/3 ) Foťák mám asi 5 let, je tudíž bez záruky Důvod prodeje je ten že už mi prostě nestačí, a já se potřebuju technicky posunout dál Technicky je fotoaparát 100% ( na jednom místě je lehce setřená
Fotoaparát Canon PowerShot SX120 is - původní cena 5000,-Kč
3-osý gimbal s AlexMos jednotkou a přidělaným joystickem
Prodám v TOP STAV!!! fotobatoh Vanguard Adaptor 45. Důvod prodeje: pro můj fotopark už velikostí nedostačuje:) Více info: 603 951 476
Polarizační filtr cirkulární pro průměr 55mm
Pokojová anténa pásma UHF, HDTV, impedance 75Ohm, zisk 48dB, AC adaptér Zcela nová, pouze vyzkoušená.
několik let staré
Téměř nepoužívaný stativ v prvotřídním stavu (vizuelně i funkčně) se stativovou hlavou. Zakoupeno v Béfoto u Strossmayerova náměstí.
cca dva roky stary. Po vycisteni u fotoskoda. Skvely Lkovy zoom od canonu. Cena noveho 28 000Kc
cca dva roky stary. Nafoceno cca 2000 fotek. Po serizeni a vycisteni. Prechazim na fullframe telo, takze ho nevyuziji.
nafoceno cca 7000 fotek..prechazim na fullframe 5D mkIV
Za odvoz či čokoládu :)
Nabízím mix filtrů viz foto. Cenu si představuji mírnou, v řádu stokorun, u Hamy spíše za odnos.
Prodám paměťovou kartu typu CompactFlash Extreme III 16GB SanDisk.S pouzdrem, jako nova, prvni majitel
Sada drzaku a pozdra na zarizeni GoPro od firmy SP Gadgets.
Nabízím komplet výbavu,ideální pro přechod na DSLR
Prodám opečovávaný záklaďák Pentax 16-50/2.8. Naprosto bez vady. Koupený 18.1.2013 ve VK Foto (tudíž už po vyřešení problémů se SDM). Kompletní krabice. Důvodem prodeje přechod na fullframe.
Prodám skvělý ultra širokáč Pentax 12-24/4. Koupený 22.1.2015 ve VK Foto, takže je ještě v záruce! Kompletní krabice. Důvodem prodeje přechod na fullframe.