Ve stavu jako nový, lehký, s obalem, minimálně používaný.
Zbavuji se přebytků. Tělo kinofilmové zrcadlovky Canon EOS 500 zdarma za odvoz. Navíc brašna a nějaké filtry.
Canon 35-135/4-5.6 EF. Dobrý stav. Zbavuju se přebytků.
Starší Canon 70-210/f4 EF s vynikající kvalitou obrazu. Dobrý stav. Obě krytky, UV Filtr. Zbavuju se přebytků.
Aparát kupovaný 16.3.2016 Výborný stav, osobní předej Praha
dobry stav, k videni na Zizkove. cena na domluve, nabidnete
Canon EF 85mm f/1,2 L II USM
Tohle jsem dostala od táty, který si nedokáže zapamatovat, že fotím Nikonem :c(
Velky foto batoh pro zrcadlovku a spoustu vybaveni. Pouzity v dobrem stavu. Nevyuziju po prechodu na bezzrcadlo.
idealni pro film, video, rozhovory
dlouho mi tu leží ladem, přechod na zrcadlovku - měla by být v dobrém stavu - případně zašlu foto kdo bude mít zájem
sháním originální DVD Critters (1. díl) s českými titulky.
Prodám analogovou zrcadlovku Pentax KM v perfektním stavu. Plně funkční , má jen par lehčích oděrek na těle. Přidám k tomu zdarma nefunkční Pentax P50 na náhradní díly.. Fotky obou přístrojů pošlu na vyžádání. Cena 1200kč + pošta.
Prodám tuto originální baterii. Nikdy nepoužívaná. Cena dohodou + pošta. Cena: 500 ??
starší DLSR
Prodám prakticky nepoužívaný Fujifilm finepix s2000hd. V originální krabici s původním komplet příslušenstvím. Byl v provozu na jedné dovolené, od té doby je zabalený v krabici ve skříni. :) Funguje 100%.
Skvělé zoom sklo od Canonu
Našel jsem doma tuto kameru - podle googlu se jedna o starou kameru na 8 mm film. Minolta Autopak-8 D6. K prodeji pouze to, co je na fotografiich. Více v podrobnostech.