Cekal jsem na nej pul roku, ale ovladanim mi nevyhovuje. Jsem spis Leica guy. Je na nem vyfoceno pouze 200 fotek. Poustim ho dal. Koupil jsem na nej grip na palec, sklo na displej apod. 100% stav. Nikde ani skrabanecek. Puvodni cena 46k. Necham ho za 42k at si ho uzije nekdo jiny. Furt je na nej cca pul roku cekacka. https://www.alza.cz/fujifilm-x100vi-silver-d10800549.htm
PEAK DESIGN Field Pouch V1, zánovní, včetně dvou kotviček, osobní převzetí Praha-Michle
PEAK DESIGN Camera Cube Small, zánovní, kompletní, osobní převzetí Praha-Michle
F-STOP Accessory Pouch Large, zánovní - použito minimálně, osobní převzetí Praha-Michle
Nepoužitá, kompletní balení. Osobní předání Praha-Michle
Kvalitní stativ Manfrotto Element MII (AL BK 4 Sec BH)
GoPro11 black s original balenim, v prvotridni kondici Jen sbira prach v supliku
Pohodlny fotobatoh. Vicemene nepouzivany, nemam pro nej moc vyuziti. Cenu nabidnete, rad ho poslu dal :)
Prodám teleobjektiv Sony FE 70-200 mm f/4 G OSS. V perfektním stavu. Jemná prasklina na cloně viz. foto nemá vliv na funkčnost. Včetně krabice a manuálů. Jeste v zaruce koupeno 5.8.2024
venkovní infračervený iluminátor pro filmování a fotografování v noci
adapter M42 na telo Nikon 1
GoPro Hero 12 Black Creator Edition + prislusenstvi, spise nepouzivany.
Prodám Full Frame zrcadlovku Canon 6D II
originál blesk, objektiv 18-55 mm , 3x aku, 2x nabíječka /220V a auto/, a dále zdroj na 220 V na kontinuální napájení, brašna.
dva staré foťáky