Digitální kompant s možností výměny objektivu ( micro 4/3 ) Foťák mám asi 5 let, je tudíž bez záruky Důvod prodeje je ten že už mi prostě nestačí, a já se potřebuju technicky posunout dál Technicky je fotoaparát 100% ( na jednom místě je lehce setřená
Fotoaparát Canon PowerShot SX120 is - původní cena 5000,-Kč
nafoceno cca 7000 fotek..prechazim na fullframe 5D mkIV
Digitalni zrcadlovka z moznosti nataceni videa a vyklopnym LCD, stabilizovany zoom objektiv.
Digitalni fotoaparat Nikon D5100 + Objektiv Nikon 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR AF-S DX Porizeny 2014. Plne funkcni, neposkozeny. Nevyuziji ho, proto rada prenecham nekomu akcnejsimu ;) Prislusenstvi: objektiv Nikon 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR AF-S DX s
Kodak EASYSHARE DX4530
elektronická zrcadlovka
Výborný fotoaparát - digitální zrcadlovka, 12Mpx, HD video, vhodná pro začátečníky i pokročilé. Vynikající světelný a lehký objektiv, vhodný na portrét i do špatných světelných podmínek.
Nový, nikdy nepoužitý, nerozbalený
Nikon D200 + CF 4GB karta / velice zachovalé a málo používané tělo / cca 5000 snímků /
Prodám velmi dobře udržovanou výbavu pro Nikon D7000, tělo bez škrábanců neb po 90 % funkční doby byl opatřen silikonovým pouzdrem. Nafoceno do 24.000 snímků! Poukaz na čištění je možné využít ještě 3x, poslední čištění proběhlo 28. 5. 2014.
kompletní balení+arca swiss hand grip+ redukce clona/drzak filtru+kožene pouzdro. plně funkční, jenom par šrámů od běžného používání. zaruka do 21.2.2016.
Sony DSC T99..starší kompaktní praktický foťák + 8GB sdhc..velmi zachovalý, rycchlé jednání sleva
zcela nová, nepoužitá a v originál balení http://foto-video-baterie.heureka.cz/baterie-panasonic-dmw-bck7e/
Prodam pouzity ale plne funkcni fotoaparat Nikon D7000
Full frame bezzrcadlovka se setovým objektivem v originálním balení