Manga
Manga serie
Říkánky 110,- Máma v pohodě 200,-
Knihy ve skvělém stavu: Osamu Dazai, No Longer Human -200kč -REZERVACE Yoko Ogawa, The Memory police -150kč Matt Haig, Půlnoční knihovna -150kč
Ako nová
Stará národopisná publikace z Moravského Slovácka . 6 stran textu , 14 stran barevných obrázků . Slovem doprovází Frant. Kretz . ***** První šeské knihkupectví a nakladatelství Josefa Pitharta v Kroměříži . *****
Pronájem karavanu i s místem - Praha Ještě mě napadlo, jestli nemáte někdo na zahradě karavan a nechtělo by se Vám ho pronajmout na dvě noci. Žádnej mejdan, jenom potřebujem složit hlavy po práci, podmínka je, že musí mít topení. Díky!
Obraz 20 x 30 cm . Klip rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Jodorowski + Moebius - Incal
Vázanná velká kniha , 496 stran , 1800 dobových fotografií . *** Ottovo nakladatelství , Praha 2021 . *** Perfektní stav - jako nová . ***
Ahoj, probrala jsem knihovnu a mám tu pár titulů na prodej. Mrkněte prosím do odkazu. https://drive.google.com/drive/folders/1W2X3cCpLQT_LpbwWL4upBFbd4TEbcrQj
Kampaň pro Dungeons & Dragons 5E ve dvou knihách
Kampaň pro Dungeons & Dragons 5E
Kniha Jak se domluvit s tygrem ukazuje inovativní způsob jak komunikovat s dětmi. 150,- Praha Strašnická
I am searching for Gottland - Mostly True Stories from Half of Czechoslovakia (ENG)
Nabízím knihu Moudrost psychopatů. Kniha je zcela nová, viz foto.
/ Dlouhodobá hra pro mládežnické oddíly / . Sestavil Ivan Vápenka . /// Brožované , 86 stran , ilustrace . /// Sokol , Silůvky 1989 . /// Perfektní stav - jako nová .
Brožované , 128 + 164 stran , ilustrace , fotografie . /// Obrazovou přílohu připravil Ivan Vápenka . /// Sokol , Silůvky 1989 ,+1990 . /// Perfektní stav - jako nové .