Brožovaná kniha , 32 stran kreslených vtipů . ***** Fragment , Praha 2010 . ***** Perfektní stav - jako nová . *****
Brožovaná kniha , 32 stran kreslených vtipů . ***** Originální autogram . ***** Fragment , Praha 2010 . ***** Perfektní stav - jako nová . *****
Vidím čím dál hůř, takže knížky hledají nové domovy. Chcete mě? Tedy je?
O rodičích a dětech a Let čarodějnice za 100,-/ks Ostatní 50,- /ks Ideálně vše najednou za 400,-
Tomáš Hrách - sbírka Kašpárkův konec. Stav: nová. Výtisk č. 380.
Jedná se o čísla 4, 37, 40, 42, 47, 52, 79, 82, 84 a 94.
Jako nový
Prodám originální instalační CD Windows98 s disketou :)
Kompletní ročník časopisu . ***** 4 x 152 stran , fotografie , mapy , plány . **** Perfektní stav - jako nopvé . *****
Brožovaná kniha , 328 stran . ***** Vydalo Ministerstvo obrany , Praha 2010 . ***** Perfektní stav - jako nová . *****
Mám kredit 2350 Kč na O2 knihovně, nabízím za 50 %, tzn. 1175 Kč, e-knihy se načtou přímo do Vaší O2 knihovny. Stačí mě jen kontaktovat a vybrat si na O2 knihovně, co chcete.. i jednotlivé knihy.
Nová, nečtená
Originální autogramy autorů : Tomáš Sedláček + Jiří Plachý s datumem 13.XI. 2008 . ***** Vázaná kniha , 192 stran , bohatá fotodokumentace . ***** Ministerstvo obrany , Praha 2008 . ***** Perfektní stav - jako nová .
Brožované , 16 + 12 stran . ***** Perfektní stav - jako nové . *****
Brožovaná kniha , 264 stran , ilustrace : Kučerová + Kučera . ***** Czechoslovak Cultural Club , Haarlem ( Holland ) 1975 . ***** Perfektní stav - jako nová .
Vydání 2022. Zcela nové v perfektním stavu.
Kniha je v pefektním stavu. 600 Stran.
Soukromý neprodejný tisk . *** Úvodní ilustrace Karel Svolinský . *** Brožované , 16 stran . *** Podroužek , Praha 1945 . *** Perfektní stav .
Téměř nový a nepoužitý. Více info: https://www.cbdb.cz/kniha-93791-hindskocesky-slovnik-hindskocesky-slovnik
V dobrém stavu prodám obě knihy - Ílion a Olymp Dana Simmonse. Jde o ta starší vydání v měkké vazbě. Hřbety jsou v pořádku. Plus pošta.