Kytara Ibanez V72E s vestavěnou ladičkou, pozdro + učebnice a přehled akordů
Nabízím retro rádio - pro sběratele - funkční už asi nebude, ale kdo ví...
Digitální MIDI sequencer
Na prodej dva ks gramofonů Numark TT500
Malé, studiové monitory.
USB zvuková karta.
4 track analog mono synth (pripadne 2x 2-voice poly nebo 1x 4-voice poly), super sekvencer s P-locky, dobre efekty, CV outy, Overbridge SW
LP AKCE PUNK: 400 Kč (rezervováno) / LP Punk's Not Dead: 400 Kč (rezervováno)/ LP V Penziónu Svět s podpisem Hany Hegerové: 200 Kč (rezervováno) / LP THE MISSION - Carved In Sand: 100 Kč
Sháním tenhle mix, nabídněte.
Prodám tyto LP: Wanastowi Vjecy - Tak mi to teda nandey 850 Kč / Zikkurat – 1979-82: 1300 Kč / Paul McCartney - Band On The Run: 200 Kč
Sháním 2x lístek na Onyx 2.3.
Zdravím, prodávám tyto DnB desky (až na jednu jungle vyjímku) Prodej jako komplet za 1800 Kč. Předání osobně Special K & D'Cruze - Tension / One System St. Cal - Red Light / Little Man Influx UK - Show 'Em What You Got / Gliese Kitcha /
Prodam novy 10palec Vec - Domace potreby
Starší vinyl bag
fotky v galerii... https://photos.app.goo.gl/VpsAaAECeaC5rsUf1 celkem 35 desek vsechno dam za 5000,-
prodam dva fadery + jeden X-fader = 3ks komplet . koupil jsem je na opravu mixu co tu taky prodavam ale nebyl cas... Dam na ne zaruku na vyzkouseni.
Prodam tento mix ve 100% stavu i s kufrem pro moznost prevozu. Rozprodavam hromadu elektroniky pred cestou do zahranici a nemam pro nej vyuziti. Az nekdy vratim, zase si ho urcite poridim. Maximalni spokojenost
Prodam Elektron Octatrack v perfektnim stavu i s pametovou kartou. Chystam se do zahranici a prodavam hromadu elektroniky co ten nepotrebuju a lezi mi v tom jen penize. Kouknete na me dalsi inzeraty ;)