Dětská klasická 1/2 kytara, zn. Ortega Vč. pěkně vystuženého obalu s kapsami 3000,- Kč Stáří necelé 2 roky, hraná sezónu a půl Perfektní stav, jako nová www. kytary. cz/ortega-r121-1-2/HN135908 (odstraňte mezery)
shanim MIDI adapter / kabel z 5 kolik DIN na 3.5mm TRS jack. typ A nebo B, uziju oboji. neprebyva nekomu nahodou?
Prodám 1ní generaci monitorů JBL LSR 308 (cena za obě bedny). Nikdy neopustily místnost a nikdy jsem je netůroval, hrajou i po těch 8mi letech moc pěkně, akorat je v nich prach :/ Vzhledem k váze a velikosti pouze osobko, klidně s poslechem.
Stav velmi dobrý, zachovalý. Je jen zaprášená. Cenu nabídni.
Stav neznámý, v hledáčku od shora dolů tenká čára nějaýho bordelu, z který je ale vidět. Cenu nabídni
Patrně nepoužitý mikrofon na fotoaparát nebo k mobilnímu telefonu Comica Audio CVM-VM10II, kompletní balení.
Prodám plně funkční 2U DSP processor Rane RPM88 s komplet příslušenstvím a v orginální krabici.
Prodám drum machine Roland TR-06 včetně veškerého originálního příslušenství a krabice. Stav jako nový, nepoužívaný. V záruce je do února 2026.
Prodám analogový syntezátor Behringer K-2 včetně veškerého originálního příslušenství a krabice. Stav jako nový, prakticky nepoužívaný. V záruce je do září 2026.
Prodám analogový polomodulární syntezátor Moog Matriarch včetně veškerého originálního příslušenství. Stav jako nový, používaný minimálně. V záruce je do srpna 2025. K vyzkoušení a předání v Praze.
zesilovač, repro, tuba, kabely,
2 analogové samohrajky a zesilovač (?) v pěkném stavu. Netuším funkčnost, myslel jsem, že to rozchodím, ale nemám k tomu kabeláž, nechtěla se mi shánět/bastlit. Za odvoz + jablka nebo jahody, Praha 8 Kobylisy.
nabizim tyto sikovne midi klavesky
Mam jine klavesy
3 kanálový mix, 1 kanál zlobý, ale cross fader je funkční
Likviduju sbírku LPs...
Mám nový banjo a učím se na něj hrát :-) ... a tudíž sháním prstýnky na banjo, nebo třeba příručku pro začátečníky ... neválí se někomu doma a chtěl by posunout dál? ;-)
A1 Control 5:55 A2 Nasty 4:00 A3 What Have You Done For Me Lately 4:41 A4 You Can Be Mine 5:12 B1 The Pleasure Principle 4:58 B2 When I Think Of You 3:57 B3 He Doesn't Know I'm Alive 3:30 B4 Let's Wait Awhile 4:36 B5 Funny How Time Flies (When You're Having Fun) 4:27