Prodam Machine MK3 s licenci na Komplete suit.
Prodám: 4xbasová horna - osazeno RCF LF18G401 QSC RMX 4050HD Behringer CX3400 4x speakon 2x xlr
Bohužel sem zjistil že tu nebudu :( takže prodám svůj lístek za původní cenu 725 kč (690+35 poplatky) - napište mi prosím SZ - NE PODVODNÍCI I just realised i won't be here :( so I'm selling my ticket for original price 725 czk (690+35 fees) - please write me DM - NO SCAMMERS https://www.facebook.com/events/27199876389644179/
Prodám mix xone 43 velmi málo používaný origo krabice ,koupil jsem xone 92
Prodám 2denní Rodinný lístek (platí pro 2 dospělé s 1 či více dětmi do 15 let) za 1300kč - napište mi prosím SZ - předání klidně i na místě (nebo důvěryhodně online) - NE PODVODNÍCI Selling 2days Family ticket (valid for 2 adults and "how many you want" kids under 15yo) for 1300czk - please write me DM - hand over easily on site possible (or online) - NO SCAMMERS
Numark NDX400 + Numark NDX500 + Numark M2
Prodám skoro novou růžovou dětskou elektrickou kytaru Squier Mini Stratocaster by Fender, ideální pro začínající hudebníky. Kytaru dostala dcera, ale nakonec na ni hrála jen několikrát a přešla k jiným nástrojům. Takže kytaru bohužel posíláme dál.
kupovali jsme úplně na začátku prodeje za málo, ale nakonec nemůžeme jít. Teď ten lístek stojí 2000, takže to to super cena :)
hardcore výběr legendární kompilace
Prodám lampový preamp Behringer Mic100. Stav viz foto. Plně funkční. Prodávám bez zdroje, který potřebuju na něco jiného. Je tedy potřeba mít či sehnat 9V AC 1,3A zdroj. K vyzvednutí v Praze na Palmovce nebo po dohodě pošlu kamkoli přes Zásilkovnu.
skvělý stav. pouze osobní odběr
Prodám 2ks třípásmových aktivních reproduktorů Megaton NP377 ve 100% funkčním stavu, bez jakýchkoli problémů. Přepravovány vždy v case + nedávno obnovován struktur lak Warnex s lepším výsledkem než originál = vizuálně jako nové. Na ochranné mříži zevnitř nalepen průzvučný molitan.
Rád bych si pořídil Soma the Pipe. Než ji budu kupovat novou, má někdo tuhle hračku doma, a už si s ní nehraje?
seznam: https://www.discogs.com/seller/qwwerty/profile zbyva: - EKO 04 09 - Future Frequencies 001 - CROWD Control 001 Ceny na discogs jsou orientacni. V ramci nyxu jsme lidi a nejak se domluvime.