Dělám jarní úklid - práší se mi tu na bezprizorní Carcassone, tak ho chci poslat dál. Jde o výroční edici s průhlednými plastovými figurkami a několika kartičkami navíc, jinak je vše stejné, jako v základní sadě.
Dostihy a sázky 1984
Bang! - zlatá horečka. Nové, nerozbalené
Prodám LEGO Pán Prstenu Přepadení pirátů Nové,nerozbalené,více info pošta
Puzzle 191444 - Londýn - 1000 dílků
Puzzle Dino Mořský záliv (2000 dílků) nové,nerozbalené
Nabízí k prodeji pokémon kartičky (211kusů) v top stavu cenu nabidnete do zprávy nebo na misvob52@gmail.com možno zaslat seznam nebo nafotil každou kartu zvlášť
Prodám soubor tří stolních her Mindok "Kde leží Kulíkov / Řáholec / Kotěhůlky". Jsou nové, nepoužité, byl to nevhodný dárek.
Hra Kuba je výjimečná strategická hra, která je ojedinělá nejen svým perfektním grafickým zpracováním, ale i množstvím taktik, které má hráč k dispozici
Téměř nehrané Carcassonne + 4 rozšíření Všechno je to v původní krabici od základní hry plus každé rozšíření zvlášť zabalené v pytlíku
Elegantni cestovni sada karet, jeste neotevrene balicky, viz foto.
Rád bych si zkusil Mage knight - nepůjčil by mi ho někdo? Nebo nechtěl by si někdo zahrát?
Prodej starých a dnes už raritních modelů Lega.
Sháním společenskou hru "Hra na houby"
stolní hru Diplomacy (česky překvapivě Diplomacie) nebo její variantu. Zdá se mi jako velice zajímavá, ale je mi jasné, že 7 hráčů se schází těžko...
Andor je desková strategická kooperativní hra, celá kompletně v českém jazyce (včetně karet), úplně nová v originálním balení, nikdy nepoužitá, nevhodný dárek. Cena 750 Kč. http://deskove-hry.heureka.cz/albi-andor-dobrodruzne-legendy/
Stolni hra INFARKT
DOOM, ZACHRANARI, JAMBO
Prodám deskové hry: Vládci podzemí a Illuminati s rozšířením Y2K