Nabízím vstupenky na promítání Upíra Nosferatu s živou hudbou, dnes v Ponrepu ve 20:00. Vstupenky mám elektronicky, jen přepošlu odkaz. Původní cena 260,- Kč za obě, ale věnuju zadarmo, stejně by propadly. Nebudu se ale zlobit, když něco nabídnete.
Hledáme pomocníky pro rozvěšení plakátů roznos letáků po Praze (VŠ, kina, kluby, čajovny nebo jakákoliv jiná místa s koncentrací potenciálních návštěvníků)
Blu-ray disk Resident Evil Degeneration
Jako nová. Plno bonusových materiálů.
Bílý porcelánový pamětní hrnek s reklamou na 39. karlovarský filmový festival (2004)
12 originálních DVD, často dvoudiskové edice, samozřejmě stav jako nové.
cenu nabidnete
Dneska jsem vyhazoval starý WHS, ale tohle jsem vyhodit nedokázal.. Kouká někdo na pásky? https://www.youtube.com/watch?v=q7CS_0xJnCE
Dneska jsem vyhazoval starý WHS, ale tohle jsem vyhodit nedokázal.. Kouká někdo na pásky?
1x Dárková poukázka 2D na film dle vlastního výběru v CineStar. Platnost do 31.3.2015. Původní cena 179 Kč, nyní 129 Kč.
Bonusy obsahují mj. dva celovečerní dokumenty o Bruce Leem! Přebal je v angličtině, ale jsou tu české titulky.
Tarantino, Scorsese, Verhoeven, Besson, Cameron, Stallone, Schwarzeneger, Jackie Chan, De Niro...
plakát k filmu Hobit Bitva pěti armád. Americký originál
Nabízím kompletní 3. Sérii seriálu Hra o Trůny. 5x DVD, bonusy, komentáře herců a vystřižené scény.
2lístky do Cinema City
Kurzy scénáristiky, dramaturgie v malé skupince: vede dramaturg, scénárista, režisér T. Kepka
Shanim jako vanocni darek veskere serie star treku v digitalni forme v cestine. Cena dohodou.
Různá filmová DVD, vyprodávám co jsem našla doma, seznam v detailu, většina je nerozbalená
Prodám kompletní DVD set Ženatý se závazky 88 DVD, originál, v krabičkách