Jako nové, ve fólii.
Sháním nějaké relativně dobrá místa na projekci. Všechny jsou vyprodané na dva týdny dopředu, tak pokud někdo ví, že se nedostane, rád bych koupil.
Shanim film Tri muzi a noha https://www.csfd.cz/film/68853-tri-muzi-a-noha/recenze/ kdyby mel kdokoliv vhs-dvd-digital jde mi ale o cesky dabing, v oreginalnim zneni se mi podarilo najit.
Válí se vám doma ještě staré filmy na videokazetách (VHS)? Moc rád vás jich zbavím.
Sháním 3D film Avatar s českým dabingem jako vánoční dárek, bohužel jsem nikde neuspěla, pokud by ho někdo měl doma k nabídnutí, prosím o zprávu s cenou, za kterou by byl ochoten jej prodat. Děkuji.
Sháním VHSky horor + scifi
Dobrý den, jsem "fanda" starých hudebních pořadů z televize, a hledám zdali někdo nemá natočený na VHS nějaký díl starého hudebního hitparádového pořadu SUPERSET 93´ vysílaný Českou televizí toho času? Nenatáčel jste v tomto roce náhodou prosím tento pořad? Díky za Vaší odpověď. S pozdravem Petr
Dvě série seriálu Jistě, pane ministře na DVD. Obě dohromady za 50,-
Akira Kurosawa - Nebe a peklo Jim Jarmusch - Noc na zemi (nerozbaleno) Jim Jarmusch - Podivnější než ráj Pier Paolo Pasolini - Evangelium Sv. Matouše (nerozbaleno) De Sicca/Fellini/Monicelli/Visconti - Boccaccio '70 Marco Ferreri - Velká žranice (nerozbaleno) Orson Welles - Cizinec (nerozbaleno) 100% stav
Sháním dokumentární seriál ČT z roku 2001, v jakékoliv podobě.
Prodám roční předplatné na dokumentární TV CurriosityStream za cenu 333,- (původně po slevě $20/rok) https://curiositystream.com/ Tisíce dokumentů (Eng) Unikátní a oceňované kousky Pro PC / Telefony / Smart TVs a stremovací hračky / Kindle / Xbox
pro sberatele, geeky, fanousky, videomanipulatory, staromilce nebo ty z minuleho stoleti...) krabice nejvyhlasenejsich, nejepictejsich, nejklasictejsich (i tech mene:) filmu na VHS
V perfektním stavu, vše funguje jak má, včetně dálkového ovládání. Kapacita HDD - 250 GB.
19x VHS s pohádkama + 24 DV převážně s pohádkama
Probírka knížek, nabízím než se jich zbavím ošklivější cestou. U knížek se válely i jiné věci...
Některé jsou ještě zabalené, pč 100 za kus. Prodám jako celek, případně dohoda.