Divadelní klub absolventů Jedličkova ústavu pod neziskovou organizací Asistence, o.p.s. hledá dobrovolníky (činnost neplacená, dobrovolná), divadelní nadšence a ty, kteří chtějí spojit svůj koníček se smysluplnou činností.
Nabízím lístek na COLOR RUN v Praze, 30.05.2015. Původní cena 690,-, v den akce stojí lístek 790,-, já nabízím za 499,-.
RemerX 559-19 36d, náboj Shimano 435 pro 8/9 rychlostní kazety
Sháním šlapátko typu Orbitrek za rozumnou cenu. Pokud někomu doma nevyužité přebývá, tady pro něj bude využití :-) Můj odešel do věčných lovišť, bohužel....
MOSKYTIERA MIL TEC cena 250 kc
Nabizim modry satek s penizky pro brisni tance.
Prodám dětské turistické nosítko Chicco Caddy ve velmi dobrém stavu. Použito jen párkrát. Email: radgar@seznam.cz
Nabízím horské kolo Author Sector, poslední model s CrMo rámem, velikost 21. Najeto cca 4000km, vážím 74kg. Servisované, připravené na sezónu. Brno a okolí
pohodlné sportovní sandálky, vel 38
Revoluční fitness stroj na formování postavy, spolehlivý panter Chucka Norrise tu čeká jen a jen na vás:) Plně funkční, nutný vlastní odvoz, pc 2780,-
Různá, převážně městská kola na prodej
Sháním krosové/trekové kolo, vel. rámu 18"-19", kola 28", ve slušném stavu, do 5000/6000 Kč.
Prodám sedací kite trapéz, model Mystic Force Shield Women, velikost M, model 2013, zcela nový. Cena 2.900 Kč
Měl bych na prodej Vegan Protein od Reflex Nutrition 2,1kg jahoda.
Samonafukovací karimatka Jurek ELITE L38
Běžící pás. Bez vad, cca rok pasivně používaný.
shanim mali stan
Koupila jsem z druhe ruky uz s dirou...v bauhauzu prodavaji laminovaci pasky, nebo lze pouzit jako nastavbu klece...