na plyn do zapalovačů, ten ohněm rozpálí keramickou korunku, která zahřeje bylinku v kovovém pouzdře a výpary z byliny plastovou hadičkou a skleněným náústkem proudí do huličových úst a nejspíš i plic teplotu musíte hlídat citem, aby se bylina nespálila
skleněná skleněnka, ze skla materiál: sklo nikdy nepoužitá
šperháky různých tvarů na procvičení šikovnosti viz obrázek základní zámky i s klíčema na trénování
pro potkany, křečky nebotak - skoro celej balík
Nikdy nepoužitý, horem plněný, s pláštěnkou. http://goo.gl/yPBUiH
ježděný jednu sezonu celková délka 120 cm váha 6,9 kg vhodné na downhill, freeride, boardercross
snowboard set
Nové ručně vypletené kola, nerez dráty, náboje s průmysl. ložisky....Příklad použití v příloze
Prodám tyhle špičkové boty, ve velikosti 44. mel jsem je na nohách 2x na nákupu a 1x cestou na chalupu. Jsou mi bohužel malé. Jinak jsou to nejlepší boty které jsem me kdy na noze. V ČR k nesehnání. Cena 3000kč pošta na mě. Lokalita Praha.
poptávám zámek na kolo, máte navíc přebytečný? :)
"Hadí" bič upletený z paracord 550
Super historicky kolo k renovaci. Bude luxusni az se poopravi. K vyzvednuti Praha - Karlovo Namesti. Cenu nabidnete.
Nabízím pánské lezečky La Sportiva Miura, vel. 42, z důvodu zakoupení nevhodné velikosti. Jsou zcela nové, pouze dvakrát vyzkoušené, pokaždé na jednu krátkou cestu. PC 2790 Kč, nyní 1990 Kč. Předání Praha, eventuálně východní čechy
pouzite pedaly SHIMANO - typ presne nevim - viz. foto
objem 60 litrů