Prodám 1x použité bežecké/cyklistické kalhoty s windproof membránou - jsou mi malé
Příjemně nositelný pevný obal na saxofon základní řady. Používaný cca měsíc. (Bohužel je polstrování tvarované pro novější nástroje, než mám já.)
Nabízím mtb. Komplet nebo jednotlive
Předělávka Favorit
Atomic Nomad Blackeye Ti ARC + XTO 12 14/15 160 jedny z nejprodavanějších allround lyže ,,,PLUS... Atomic Hawx Plus bota
Střed luku Raven 23" + příslušenství
Prodám dámské in-line brusle velikost 42, šedo-fialové, pohodlné, téměř nepoužívané.
Starší prkno Gravity 152 cm (zasloužilo by navoskovat, hrany ostré) s vázáním G2 a novější boty Burton vel. 40 (sedí na nohu č. 39)
jedna se o vytvarny a prirodovedny krouzek pro deti 3 az 6 let a pak tanecni, tam potrebujeme cca 25 ks obruci (za kazdou budeme radi), karimatky, detsky padak, cokoliv za mensi peniz nez se da koupit v obchode, diiky!:)
Nabízím zánovní, téměř nenošené lyžáky Rossignol ALIAS SENSOR 70, velikost 275 (318 mm) / EU 42,5, v provozu pouze necelé 2 týdny!
prodam raketu na squash Oliver xelon 3
Délka 112cm (91 cm bez čepele).
Kyosho Mini-Z Overland 2ks podvozků, 4ks kasle, 5setů gum, 4sety disků, 1ks vysílač, kovové díly
Prodávám starší outdoor vybavení (i jednotlivě po kusech).