velikost 39/40
parádní lyže vhodné do všech sněhových podmínek-neleknou se ani prašanu, ani promrzlého sněhu. Jezdí se na nich báječně.Jsou téměř nové,pouze jeden den ježděné. Prodávám s vázáním Marker ERS 11.0 TC.
Prodám lyž.boty do jakéhokoliv terénu,pohodlné,super na freestyle,freeride,ale i pro běžné lyžování.
Prodám málo nošené ultimátní outdoorové kalhoty.
super stav
Vrhací čtyřramený nůž vážící čtvrt kila s čepelema se kterými bych se oholil.
Mám tady poslední z vývojových omylů (pro mne) ve stylu "oblékání" mojí čtečky Kindle Paperwhite 2. Sedí i na další čtečky, hlavně od Kindlu.
Pamětní puk z mistrovství světa v hokeji 2015 z Ostravy
Uplne nove boty na SNB. Jel jsem v nich pouze jeden den - mala velikost. Originalni baleni. Velikost c.42. ZAJEMCI VOLAT NA : 776 568 562 Pri rychlem jednani mozna sleva.
Prodám vložky do běžeckých bot pro kompenzaci nízké klenby ve velikosti L (41, 5 - 43,5). Použité jednou. Původní cena 1190 Kč
Nabízím dětské používané lyžáky, velikost 20 (241mm).
Zdravím, sháním jednu (pravou) nebo obě trekingové hůlky Leki micro vario titanium. Nemáte někdo, čiště náhodou? Povedlo se mi jednu zlomit..
bez samolepky o soutěži (možno dodělat), pár vad na kráse - viz. foto
extrémně lehký batoh na skialpinismus a lyžování, jako nový (měla jsem ho jen 2x ve městě), možnost uchycení lyží diagonálně, dobře přístupné vybavení do laviny ve speciální externí kapse
Vaporizer vapoCane
Asistence o.p.s. pomáhá dospělým lidem s tělesným postižením pohybující se ve většině případů na vozíku.Spoluprací s dobrovolníky chceme pomoci našim klientům žít plnohodnotnější život, protože i oni si chtějí zajít do divadla,sportovat a bavit se.
Sháním barvy na plastová modely. nebo spreje. děkuju
Prodám nový nerozbalený finess tracker od T-mobile.