Daruji legendární cvičící stroj Total Gym 2000
Prodám potřeby pro psy
Prodám kolo GT Avalanche, velikost XL (21“), stáří 6 let (ježděné 4 roky), první majitel, pečlivě udržované a servisované, výborný stav.
Jsme z ČB při dobre domluve mozno dovest i do okoli ( nad 5kg jinak si musite dojet do ČB), ale mame cestu cca 29.7. DO PRAHY,tak objednávejte ;) (možno pokrýt i větší objednavky ..cukrarny atd..)
Prodám lahve na pití, obsah 0,75l
Running waist bag, značka YENKEE
Starší vytuněná skládačka, odrazky, nosič, nové gumy...
Dámský, velmi lehký univerzální batoh na treky ale i ferratu s rozumným objemem 38 litrů. Barva šedá a tyrkysová. Používaný jen párkrát v sezóně od roku 2014, perfektní stav, nic není poškozeno.
Prodám tento protein, včera otevřený, dal jsem si z něj jeden drink ale nevyhovuje mi chuť takže je v podstatě úplně nový a plný. Údajně nejlépe stravitelný hydrolyzovaný protein. Koupil jsem ho za 1375 Kč. http://www.sizeandsymmetry.cz/shop/proteiny/hyd
Prodáme pánské a dámské inline brusle se sadou chráničů, KOMPLET pro 2 osoby
Za nějakou drobnost na revanš přenechám dvě akvárka
Jeden den nošené super Goretex kalhoty od Patagonia. vel. M
Starší používané, před 3 lety naposledy servisované horské kolo v nadstandartní výbavě a s převody kvalitní značky Shimano SIS SL-MY20 se 6-ti stupňovou převodovkou
Prodám úplně nový, nerozbalený Selkbag žluté barvy
Pouze několikrát hraná raketa bez výraznějších známek opotřebení. Pouzdro, míček.
Nabízím pohorky Adidas AdiPRENE v super stavu bez vad.