Černý batoh Pinguin Vector 35
železo 3-9, putter, sandwedge, pitching wedge, ''dřeva" 1,3,5. Včetně bagu co má vlastní stojánek. Cena dohodou.
Prodám posilovací stroj King Gym Pro a rotoped Giro S3 včetně podložky. Vše ve skvělém stavu, cena dohodou.
Prodám XC/TRAIL plášť Maxxis Ardent Race 29x2.20 / 3C - EXO - TR
téměř nepoužívaný
používané, plně funkční - dobrý tření, takže moc nekloužou
Pro přeplněný sklep se zbavuji svého mtb se závodní geometrií. Aktuálně přestavěn na single speed s pevnou vidlicí. Není ale problém přehodit na odpruženou vidlici Rockshox Recon Silver Tk a přidat řazení Sram X7/X5. Velikost L. Najeto kolem 2.000 km
pojďte si zacvičit jógu na paddleboaru - Praha
Prodám dobře opečovávané kolo. Ježděno především XC a traily. Tlumiče byly každou sezónu u Švece na repas, naposledy letos v červnu. Malá vůle v čepu zadní stavby, bude to chtít asi nový ložiska, proto nižší cena.
Prodám smart nárámek xiaomi mi band 3 - jako nový i s krabičkou, recenze https://www.svetandroida.cz/xiaomi-mi-band-3-recenze/
šad model mustang p51, flite test sea duck, svahová delta, skysurfer
Tak je to 10 let,co mi ukradli kolo a hle-narazil jsem na inzerat,kde nekdo pod fb prezdivkou Sir-kuss Machine prodaval moje spatne prestrikane kolo. Tehdy mi id AKARTS nabizel,ze mi ho za x tisic vrati.. Je to nekdo z okruhu teknaru okolo AKARTSe..
Prodám 2 stavěné ozvučnice z dřevotřísky 18mm pro 2 x 12", původní osazení B&C 12NDL76, okobercované a bez kování se mříží a nožičkama. Prodám 2ks za 2500,- . Při osobním předání v Karlovarském kraji možná sleva.
Prodám kolečkové inline brusle K2, vel.42 Používané ale ve velmi dobrém stavu.
komfort -12°/-20°, extrém -44°, plnění 650, 180cm dlouhý