boty používané, superpohodlné. stahovací vnitřní bota. začátečníkům a nenáročným můžou ještě dlouho sloužit. starý model, původní cena kol 6000 Kč.
Prodám střely atd.
Koupím vzduchovku Slavia.
Nabízím před rokem koupený péřový spacák (10.11.2018), je jako nový, spal jsem v něm asi 5x. Je super, ale chci si koupit lehčí zimní variantu. Původní cena 6800,- Kč
Nabízím před rokem koupený péřový spacák (24.09.2018), je jako nový, spal jsem v něm asi 10x. Je super, ale pro mě je na zimu a pozdní podzim málo teplej (protože jsem zmrzlík) a na zbytek sezóny mám lehčí variantu. Původní cena 5500,- Kč
Po servisu, ok stav.
Velký hezky vybarvený zonální krystal, řez je vedený podélně, tóny jsou krásně vidět. Povrch krystalu je potažený limonitem /žluté zbarvení.
Leštěná půlka českého brekciového achátu - hotový kámen byl horotvornými procesy polámán a v další fázi vývoje vyhojen, proběhla krystalizace, která polámané části spojila.
Leštěná půlka českého brekciového achátu - hotový kámen byl horotvornými procesy polámán a v další fázi vývoje vyhojen, proběhla krystalizace, která polámané části spojila
Leštěná půlka českého achátu - kašolong, chalcedon a příměsi železa
Dvě poloviny peříčkového achátu, ve vnitřní dutině větší krystaly jemně kouřové záhnědy - záhněda ve světle hází krásné duhové odlesky. Červené zbarvení je způsobeno železem.
Téměř nové brzdy, sundané z Canyon Sender
Nová, originální balení viz obrázek, nepoužitá, nevhodný dárek. Ojem 750 ml.
Leštěná půlka zajímavého achátu se sférami z chalcedonu.
Peříčkový achát se černobílou kůrou a krásnými krystaly křišťálu ve vnitřní dutině.
Leštěná půlka zajímavého mnohotvárného achátu
Dvouplotýnkový vařič s dvěma samostatnými ventily na plynové kartuše.
Zajímavý zonální ametyst. který krystalizoval v žíle